Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah herkese nasip etsinhayırlı olsun hamılesın
Yumurtlamamdan beri kramplarim var kasiklarimda yumurtlamadan bi kac gun sonra şişlik oldu. Beyaz seffaf akıntım oldu ara ara. Şuan goguslerimde taneler çıktı. Bi kere açık kahve sarimsi akintim geldi.Hayırlı olsun canımbelirtilerin neydi
Gebelik kimyasal yada kist olabilir mi pozitif cikarir mi çok korkuyorumAmin Allah herkese nasip etsin
Evettt hayırlı olsun canımPozitif dimii
Cok teşekkür ederim kimyasal veya kist değildir dimiEveeett hamilesinizzzzAllah sağlıkla kucağınıza almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrik ederim
![]()
Cok teşekkür ederim kimyasal veya kist değildir dimi korkuyorumEvettt hayırlı olsun canım![]()
Cok teşekkür ederim kimyasal veya kist degildir dimiHamilesin canım hayırlısı olsun
Cok teşekkür ederim kimyasal veya kist değildir dimiEvet var hayrli olsun![]()
6. Gunum 6 gün geçti canım.Hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelikte adetinize kaç gün var veya geçti mi
Tamam ozaman kimyasal veya kist değildir kan testi yaptırın birde çizgi hemen mi çıktı6. Gunum 6 gün geçti canım.
Evet hemen çıktı ardindan bidaha yaptim ondada hemen cikti. Pazartesi randevu aldimTamam ozaman kimyasal veya kist değildir kan testi yaptırın birde çizgi hemen mi çıktı
Saglikla kucaginiza alın inşallahEvet hemen çıktı ardindan bidaha yaptim ondada hemen cikti. Pazartesi randevu aldim
Bilmiyorum ki kuzu benimde boyle silikti kanda pozitif cıktı kan ver bakalm anlarsin ne olduğunu rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallahCok teşekkür ederim kimyasal veya kist değildir dimi