• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamileyim ben mi aramam lazım ?

buffybuffy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
51
-26
36
Kızlar benim ablam var 2 saatlik mesafede oturuyoruz yazın ben hamileliğimde sıkıntı yaşadım onun vermiş olduğu psikoloji ile farklı davranmış olabilirim ama kendisi de sıkıntılı zamanlar geçirdi o yüzden herkes kendince haklı en sonunda ayrıldığımızda sıkıntısı olacağında aramasını ve özel günlerde kutlamasını yapacağımı yazdım ondan sonra da ⅚ defa anca görüştük telefonda ben kandillerde mesaj attım aradım falan gebeliğimde de son zamanlarda aramadı açıkça söyleyim beklentiye girmedim zaten de eşim sorun yaptı bunu 20 ocağa sezeryan randevusu aldım şimdi ona ben mi haber etmeliyim yoksa kendisi mi araması lazım fikirlerinizi alayım dedim

Arayın haber verin. Eşinizi de her şeye karıştırmayın. Ne münasebet eşim ablamla ilişkime yorum yapacak... Kaldı ki tatsızlık evinizde olmuş alttan alması gereken sizsiniz...

Kızlar benim ablam var 2 saatlik mesafede oturuyoruz yazın ben hamileliğimde sıkıntı yaşadım onun vermiş olduğu psikoloji ile farklı davranmış olabilirim ama kendisi de sıkıntılı zamanlar geçirdi o yüzden herkes kendince haklı en sonunda ayrıldığımızda sıkıntısı olacağında aramasını ve özel günlerde kutlamasını yapacağımı yazdım ondan sonra da ⅚ defa anca görüştük telefonda ben kandillerde mesaj attım aradım falan gebeliğimde de son zamanlarda aramadı açıkça söyleyim beklentiye girmedim zaten de eşim sorun yaptı bunu 20 ocağa sezeryan randevusu aldım şimdi ona ben mi haber etmeliyim yoksa kendisi mi araması lazım fikirlerinizi alayım dedim
Eşin ne alaka ? Aile ilişkilerinide bukadar sokmayın eşlerinizi. Ablan o senin eşin yanındaysa yanında bitti ne irdeliyor? İki kadının arasındaki tartışmalardan ona ne erkek olarak kardeşi ablayı da geçtim ne işi var bu konularla çok seviyesizce bi davranış. Ve hayır sen aramayacaksın abla olarak annenlerden duyar nasılsa merak etse kendi arar

Bu zamana kadar çok bi ablalık şeyi görmedim küçüklükten beri dışladı beni sevmediğini bile söyledi yani

Tarih belli oldu diye siz söyleyin tabiki gerisi onun ayıbı olur aramaz sormazsa.Eşinizi bu işlere karıştırmayın derim.Kardeşler arasına eşler girmemeli.Sağlıkla gelsin bebişiniz.

Kavga sebebiniz anlaşılmıyor ama hamileliği bahane edip karşı tarafın alttan almasını mı beklediniz, sonra da özel günlerde ararım sadece diyip konuyu böyle bağladıysanız aramasını beklemeyin. Gelmesini bile beklemeyin. Doğunca haber verirsiniz. Elinize de hiçbir şey demek düşmez.

Bu zamana kadar çok bi ablalık şeyi görmedim küçüklükten beri dışladı beni sevmediğini bile söyledi yani
Hamile olduğunu ve kaç aylık olduğunu biliyorsa aşağı yukarı doğum zamanını bilir. İşte ocakta doğacak şubatta doğacak vesaire.
Onun sorması lazım

Aranızda ne geçti ilişkiniz nasıldır bilemiyorum. Ben kendim böyle bir durumda olsam aramazdim.

Hamile olduğunu ve kaç aylık olduğunu biliyorsa aşağı yukarı doğum zamanını bilir. İşte ocakta doğacak şubatta doğacak vesaire.
Onun sorması lazım

Allah bilir ne yaşadı kız. Bilmese daha iyi. Sorsa ne olacak annesi hakkında boşanmış doğuma nasıl gelip evde kalacaklar diyen ailenin yanına oturmaya da gidilmez. Çocuk bakmaya da. Dogursun tek başına kaynana kaynata kayın falan takilsinlar.

Hala ablama soyliyim mi diyorsun. Söyleme onun da adı cikmasin.

Back