- 9 Mayıs 2024
- 916
- 268
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Öncelikle sizden dua bekliyorum inşallah sağlıklı geçer gebeliğim ve ben hep sizlere dua ediyorum. Dün hamile olduğumu öğrendim. Hani derler ya beklemediğin anda oluyor diye gerçekten de öyle bir aydı benim için. Bir yılı devirmiştik bebek konusunda ve doktora gittiğimde bana pkos olduğumu ve prolaktin hormonumun bir tık yüksek olduğunu söyledi. Takviye yazdı ilaç yazdı. Kullandım ama adet oldum. Gebelik olmadı ki doktor da zaten 3 ay deneyelim böyle dedi. Sonra ben buradaki bi çok kadının önerisiyle inofolic combi aldım. Seksi bir görev gibi görmedim bu ay. Doya doya yaşadık. Yumurtlama günüm geldiğinde duşa girip bi abdest aldım Meryem suresini okudum sonra ilişkiye girdik eşimle. Sonrası zaten malum. Hiç sezmedim sadece bir bel ağrım vardı beni zorlayan. Ondan bile anlamadım. Adetime 2 gün kala adet sancılarım başladı. Aha dedim olacağım adet. Bende önemsemedim bir bardak alkol falan içtim arkadaşlar arası. Çünkü adet olacağım sanıyorum harbiden. Öyle böyle derken 2 gün geciktim. Bi test alayım bari dedim almaya gittim. Hemen ikinci çizgi belirdi şok oldum. Koşa koşa kan vermeye gittim 547.5 çıktı değer. Eşim şaşkın ben şaşkın annem şaşkın. İhtimal vermemiştik. Hatta eşimle de marttan sonra durumlar düzeliyor özel bir doktora gideriz falan diye konuşmuştuk. Allah daha fazla aratmadı inşallah devamı da gelir. Dostlarım herşey vaktini bekliyormuş gerçekten. Benim için hayırlı zaman buymuş. İnşallah Allah ummadığınız anda sizinde güldürsün yüzünü. Hep yanınızdayım hep dualarımdasınız.