Kizlar hamilemiyimmmm yardim edin lutfen

yesilimnesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
113
90
28
37
Kızlar adetim 2 gun gecti 1 senedir evliyiz ve hiç korunmadik.
Kendimde bu ay farklılık olarak adet günüme 1 2 gün kala sağ göğüs ucumda kasinti böyle tatlı tatlı kaşındı 2 gün sürdü geçti.
Adetim 2 gün geçinde şimdide de sol göğüsümun ucuna giren ara ara ağrı.
Ve 1 hatadır el ayak yanmam var geceleri terleme ile uyandim surekli
Bugün itibari ile 2 gün geciktim.
Hiç test yapmadım çünkü korkuyorum.
Sürekli negatif gormekten.
Benim gibi olup hamile kaldığını öğrenen varmi acaba

Olabilir zaten hiç umutlu değilim inan öyle bir şey olsa kendime gelemem heralde
Yada oruç da etkilemiş olabilir.
Sormak istedim iste belki vardır benim gibi die

vakit geçirmeden test yapın ben geç kaldım kaybediyorum şu an bebeğimi erken yapsaydım testi belki yapılacak bişiler olurdu

vakit geçirmeden test yapın ben geç kaldım kaybediyorum şu an bebeğimi erken yapsaydım testi belki yapılacak bişiler olurdu

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Inşaallah rabbim en güzelini hazirliyordur sizin için.
Ben boşa evhammi yapıyorum yoksa bunlar belirti sayiliyormu.
Sizde belirtiler neydi rahatsız olmazsanız yazarmisiniz

Allah yar ve yardımcınız olsun.
Inşaallah rabbim en güzelini hazirliyordur sizin için.
Ben boşa evhammi yapıyorum yoksa bunlar belirti sayiliyormu.
Sizde belirtiler neydi rahatsız olmazsanız yazarmisiniz
Hiçbir belirtim olmadı benim lekelenmeler dışında test pozitif çıktıktan sonrada lekeler kanamaya döndü

Test yapmadan bilemezsin.
Benim bir ay gogus agrim varsa diger ay daha degisik belirtilerim olur. Hamile belirtisi farkli bisey onu sen biliyorsun duygularinla nebilim bedenindeki farkli belirtiyle.
hamile kaldigim ay gunler oncesinde n anladim mesela adetime yumurtlamamin ustunden iki gun geçince mesela kasik agrim hemen basladi.inanilmaz karnim sisti gaz varmis gibi normal de bunlar benim adetime 2 kala olurdu.velhasil kelam kisiden kisiye degisir.

Anladım canım. Inşaallah En kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canim
sağol canım inşallah Allah razı olsun

sen de bebek istiyorsan tez zamanda hayırla sağlıkla al kucağına ama bence test yap lütfen korkma hem hamile değilsen testten sonra kanama gelir hep öyle oluyor :)))
gecikmesi de iyi birşey değil sonuçta yoksa bişi gelsin hemen

Merhaba insAllah hamilesindir. Benim de adet gecikmesi ıle birlikte uyku yorgunluk hissi ve kasiklarda adet sancisi gibi ağrı göğüslerde farklilik olmuştu senin daha iki gun geçmiş hic bir belirti olmayabilir de olabilirde her insan ve hamilelik farklidir

Uykum var halsizlik var ama bunları oruca bagliyorum.
Kasımlarımda bir kaç ağrı girmesi dışında hiç bisey yok.
Göğüslerim şişler ama adet olacağım zamanda şişerler benim.

Evt haklisin bugün alıyım olmadi iş çıkışı test

sonucu haber ver burdan olur mu negatif ya da pozitif ben hamilesin gibi hissediyorum ama yanılabilirim de tabii hayırlısı inşallah Rabbim verecekse sağlıkla versin
Amin inşaallah Canim hayırlısı ile versin.
Bu ara çok ımtihanlardan geçiyoruz ailecek böyle bir süpriz hepimize çok iyi gelecektir.
Tabi rabbim neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…