- 25 Şubat 2019
- 113
- 90
- 28
- 37
- Konu Sahibi yesilimnesli
-
vakit geçirmeden test yapın ben geç kaldım kaybediyorum şu an bebeğimi erken yapsaydım testi belki yapılacak bişiler olurdu
Hiçbir belirtim olmadı benim lekelenmeler dışında test pozitif çıktıktan sonrada lekeler kanamaya döndüAllah yar ve yardımcınız olsun.
Inşaallah rabbim en güzelini hazirliyordur sizin için.
Ben boşa evhammi yapıyorum yoksa bunlar belirti sayiliyormu.
Sizde belirtiler neydi rahatsız olmazsanız yazarmisiniz
Hiçbir belirtim olmadı benim lekelenmeler dışında test pozitif çıktıktan sonrada lekeler kanamaya döndü
Mevsim değişikliği olabilir Allah gönlune gore versin insallahKızlar başka yokmu cevap verecek olan
sağol canım inşallah Allah razı olsunAnladım canım. Inşaallah En kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canim
Uykum var halsizlik var ama bunları oruca bagliyorum.Merhaba insAllah hamilesindir. Benim de adet gecikmesi ıle birlikte uyku yorgunluk hissi ve kasiklarda adet sancisi gibi ağrı göğüslerde farklilik olmuştu senin daha iki gun geçmiş hic bir belirti olmayabilir de olabilirde her insan ve hamilelik farklidir
Evt haklisin bugün alıyım olmadi iş çıkışı testsağol canım inşallah Allah razı olsun
sen de bebek istiyorsan tez zamanda hayırla sağlıkla al kucağına ama bence test yap lütfen korkma hem hamile değilsen testten sonra kanama gelir hep öyle oluyor :)))
gecikmesi de iyi birşey değil sonuçta yoksa bişi gelsin hemen
sonucu haber ver burdan olur mu negatif ya da pozitif ben hamilesin gibi hissediyorum ama yanılabilirim de tabii hayırlısı inşallah Rabbim verecekse sağlıkla versinEvt haklisin bugün alıyım olmadi iş çıkışı test
Amin inşaallah Canim hayırlısı ile versin.sonucu haber ver burdan olur mu negatif ya da pozitif ben hamilesin gibi hissediyorum ama yanılabilirim de tabii hayırlısı inşallah Rabbim verecekse sağlıkla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?