Evet canım hayırlı olsun teste göre hamilesin yeni olduğu için silik çıkmış sağlıkla artsın inşallah değeriniz darısı başımaKızlar merhabalar 18 Aralıkta doğum yaptım ve şuan aşırı baş dönmeleri iştahsızlık var lakin ama açlık hissetme idrarda yanma kasıklarda ağrı bi iki gün çöz az lekelendim ama regle olmadım sizce hamilemiyim
Amin amin rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle kızlarEvet canım hayırlı olsun teste göre hamilesin yeni olduğu için silik çıkmış sağlıkla artsın inşallah değeriniz darısı başıma
Hamilelik var bu 18 aralıkta mı dogum yaptınız?Kızlar merhabalar 18 Aralıkta doğum yaptım ve şuan aşırı baş dönmeleri iştahsızlık var lakin ama açlık hissetme idrarda yanma kasıklarda ağrı bi iki gün çöz az lekelendim ama regle olmadım sizce hamilemiyim
Hayırlı olsun canım hamilesin bence bebeğin ne kadar olduKızlar merhabalar 18 Aralıkta doğum yaptım ve şuan aşırı baş dönmeleri iştahsızlık var lakin ama açlık hissetme idrarda yanma kasıklarda ağrı bi iki gün çöz az lekelendim ama regle olmadım sizce hamilemiyim
Sağol canım amin inşallah isteyen herkese tattırsın rabbim bu duyguyu sizde sağlıcakla alın kucağınıza yavrunuzuAmin amin rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle kızlar
5. Ayında oğlum rabbim hayırlısını versin inşallah bian önce evlat sahibi olursun teşekkürlerHayırlı olsun canım hamilesin bence bebeğin ne kadar oldu
Tebrikler hamilesinizKızlar merhabalar 18 Aralıkta doğum yaptım ve şuan aşırı baş dönmeleri iştahsızlık var lakin ama açlık hissetme idrarda yanma kasıklarda ağrı bi iki gün çöz az lekelendim ama regle olmadım sizce hamilemiyim
MaşAllah canım benim inşAllah bende sağlıkla kucağıma alırım5. Ayında oğlum rabbim hayırlısını versin inşallah bian önce evlat sahibi olursun teşekkürler
Silinik çıkması beni tereddütte bıraktıTebrikler hamilesiniz
Bende öyle öğrendim geçen hafta silik testle bak sana kendi testi mi atayım hemenSilinik çıkması beni tereddütte bıraktı
Hatta benim testim daha silikmişSilinik çıkması beni tereddütte bıraktı
Yaaaa ozaman bende tekrar hamileyim ayyy çok heyecanlandım eşimle boşanmak üzereyiz aslında ay nasıl olucak napıcam ben
Hiçbir şekilde teste öğrenmediğim için bilmiyorum2.cocugunuzmus cift cizginin ne demek oldugunu biliyo olmaniz gerek :)
Ella ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım sürekli bendeBana yardımcı olurmusunuz ??
merhaba benim bir sorum olacaktı ben erkek arkadaşımla şubat 4 te korunmasız birlikte oldumAma ilişkiden sonra ella kullandim16 şubatta hastalandımDaha sonra 3 martta korunmasız ilişkimiz oldu ama dışarı boşaldı içeri birşey olmadı ben yine 13 martta hastalandım ama şimdi adet görmedim tam 7 gün geçti hamile olma riskim var mıdır neden bu kadar gecikmem oldu anlam veremedim
Neden korunmadınız?Yaaaa ozaman bende tekrar hamileyim ayyy çok heyecanlandım eşimle boşanmak üzereyiz aslında ay nasıl olucak napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?