Herkese merhaba öncelikle ben en son 19 kasımda adet gördüm 4 gün 26 günde bir adet goruyorum bu günle beraber 9 gün gecikti ve benim normalde göğsümün ucu pek yoktur ama sağ gosümün ucu cikmaya başladı ve koyulasti ikisinin de uçları açıyor ve acayip bir yorgunluk ara sıra hafif vücut ısısı artışı yaşıyorum bu süreçte bide 3-4 gün kadar karnımda hafif kramplar yaşadım ve birde çok sık lavaboya çıkmaya başladım bu gün test yaptım ama gün içinde yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla yapmam soyleniyor şimdi sabah tekrar yapicam ama gene negatif çıkarsa hamile olma ihtimalim nedir lütfen yardımcı olabilir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamilemiyim yardımcı olun lütfen
- Konu Sahibi nlycl3535
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Anlattiklariniza bakilirsa hamilesiniz aynı şeyler bende de var ve testim pozitifHerkese merhaba öncelikle ben en son 19 kasımda adet gördüm 4 gün 26 günde bir adet goruyorum bu günle beraber 9 gün gecikti ve benim normalde göğsümün ucu pek yoktur ama sağ gosümün ucu cikmaya başladı ve koyulasti ikisinin de uçları açıyor ve acayip bir yorgunluk ara sıra hafif vücut ısısı artışı yaşıyorum bu süreçte bide 3-4 gün kadar karnımda hafif kramplar yaşadım ve birde çok sık lavaboya çıkmaya başladım bu gün test yaptım ama gün içinde yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla yapmam soyleniyor şimdi sabah tekrar yapicam ama gene negatif çıkarsa hamile olma ihtimalim nedir lütfen yardımcı olabilir misiniz
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Şuan iki göğsümün uçları o kadar çıktı ki ama hassaslık yok diğer Belirtilerde var bugün hatta regl olcak gibiydim yarın ilk idrarla test yapıp bizede atar mısın umarım hamilesindirHerkese merhaba öncelikle ben en son 19 kasımda adet gördüm 4 gün 26 günde bir adet goruyorum bu günle beraber 9 gün gecikti ve benim normalde göğsümün ucu pek yoktur ama sağ gosümün ucu cikmaya başladı ve koyulasti ikisinin de uçları açıyor ve acayip bir yorgunluk ara sıra hafif vücut ısısı artışı yaşıyorum bu süreçte bide 3-4 gün kadar karnımda hafif kramplar yaşadım ve birde çok sık lavaboya çıkmaya başladım bu gün test yaptım ama gün içinde yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla yapmam soyleniyor şimdi sabah tekrar yapicam ama gene negatif çıkarsa hamile olma ihtimalim nedir lütfen yardımcı olabilir misiniz
- 4 Ekim 2022
- 23
- 10
- 8
- 31
Bence hamilesin canım 9 gün gecikmeye iyi dayanmissin test vs yapmamissin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah yarınHerkese merhaba öncelikle ben en son 19 kasımda adet gördüm 4 gün 26 günde bir adet goruyorum bu günle beraber 9 gün gecikti ve benim normalde göğsümün ucu pek yoktur ama sağ gosümün ucu cikmaya başladı ve koyulasti ikisinin de uçları açıyor ve acayip bir yorgunluk ara sıra hafif vücut ısısı artışı yaşıyorum bu süreçte bide 3-4 gün kadar karnımda hafif kramplar yaşadım ve birde çok sık lavaboya çıkmaya başladım bu gün test yaptım ama gün içinde yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla yapmam soyleniyor şimdi sabah tekrar yapicam ama gene negatif çıkarsa hamile olma ihtimalim nedir lütfen yardımcı olabilir misiniz
Evet sabrettim baya ama dayamanayim sabahı beklemeden test yaptım o biraz moralimi bakalım sabah 8 de tekrar test yapicam umarım istediğimiz sonucu alırızBence hamilesin canım 9 gün gecikmeye iyi dayanmissin test vs yapmamissin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah yarın
Sabah 8 de tekrardan test yapicam bende regl dair hiçbir belirti yok ne canım tatlı istiyo ne regl ağrısı var belirtileri çok kiyasladim kendimi dinledim baya ama bu belirtiler o regl belirtisi değilŞuan iki göğsümün uçları o kadar çıktı ki ama hassaslık yok diğer Belirtilerde var bugün hatta regl olcak gibiydim yarın ilk idrarla test yapıp bizede atar mısın umarım hamilesindir
Hadi inşallah o zaman hayırlı olsun size deAnlattiklariniza bakilirsa hamilesiniz aynı şeyler bende de var ve testim pozitif
Teşekkür ederim sizde güzel haberi alırsınız inşallahHadi inşallah o zaman hayırlı olsun size de
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Yaaa benim açımdan bu üzdü neyse umarım sizden güzel haber alırız da günümüz şenlenirSabah 8 de tekrardan test yapicam bende regl dair hiçbir belirti yok ne canım tatlı istiyo ne regl ağrısı var belirtileri çok kiyasladim kendimi dinledim baya ama bu belirtiler o regl belirtisi değil
Testini sabah ilk idrarla mi yaptın acabaAnlattiklariniza bakilirsa hamilesiniz aynı şeyler bende de var ve testim pozitif
Evet bende heyeycandab uyamakda zorlanıyorum suanYaaa benim açımdan bu üzdü neyse umarım sizden güzel haber alırız da günümüz şenlenir
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Ayyy ne güzel bir sebep uyu ki yarın bize hemennncicik haber verEvet bende heyeycandab uyamakda zorlanıyorum suan
Mecbur çalışmam için uyumam getrkecek birazdan eğer bu hamilelik varsa şuan cikmamasinin tek mantıklı açıklaması erken davranıp sabahı beklememis olmama geliyor biraz araştırdım çünkü sabah yapilan test doğru sonucu veriyomusAyyy ne güzel bir sebep uyu ki yarın bize hemennncicik haber ver
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Hgc hormonuna bağlı eğer düşükse ilk idrarla yapılan da çıkıyor ama eğer yüksekse günün her saatinde çıkıyorMecbur çalışmam için uyumam getrkecek birazdan eğer bu hamilelik varsa şuan cikmamasinin tek mantıklı açıklaması erken davranıp sabahı beklememis olmama geliyor biraz araştırdım çünkü sabah yapilan test doğru sonucu veriyomus
İns çıkar diyelim o zamanHgc hormonuna bağlı eğer düşükse ilk idrarla yapılan da çıkıyor ama eğer yüksekse günün her saatinde çıkıyor
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
İnşAllahhhhİns çıkar diyelim o zaman
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
9 gün gecikmeyle hangi vakit yapsanız gebelik varsa pozitif çıkar zaten ama belki test hatalıdır tekrar yapın. Belirtiler için bişey diyemiyorum gebelik beklediğimiz istediğimiz zamanlar psikolojik olarak tüm belirtiler yaşanabiliyor kendimden biliyorumHerkese merhaba öncelikle ben en son 19 kasımda adet gördüm 4 gün 26 günde bir adet goruyorum bu günle beraber 9 gün gecikti ve benim normalde göğsümün ucu pek yoktur ama sağ gosümün ucu cikmaya başladı ve koyulasti ikisinin de uçları açıyor ve acayip bir yorgunluk ara sıra hafif vücut ısısı artışı yaşıyorum bu süreçte bide 3-4 gün kadar karnımda hafif kramplar yaşadım ve birde çok sık lavaboya çıkmaya başladım bu gün test yaptım ama gün içinde yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla yapmam soyleniyor şimdi sabah tekrar yapicam ama gene negatif çıkarsa hamile olma ihtimalim nedir lütfen yardımcı olabilir misiniz
Yok akşam yapmıştımTestini sabah ilk idrarla mi yaptın acaba
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
Yaptınız mı sabah, ben de akşam yapıp negatif görmüştüm bi kerede sabah mı yapsamEvet sabrettim baya ama dayamanayim sabahı beklemeden test yaptım o biraz moralimi bakalım sabah 8 de tekrar test yapicam umarım istediğimiz sonucu alırız