• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar HAMILEMIYIM YARDIM LUTFEN 🤩🤩

Viyanali589696

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
20
7
1
28
Kizlarrr bi ksc gun once konu acmistim 11ci ayda dusuk yapmistm ozamandan beri ugrasiyoruz yani cok istiyoruz, nasip olmadi kac gundurde obulasyon testi yapiorum silik cikiyordu, adetim bittikten 1 2 gun sonra surekli iliskiye girmistik bugun kasiklarim rahmin agridi sol gogsumdede agri oldu yani dedim.kesin yoktur ama bi test yapiyim icime bi his yaptm bisey cikmadi 1 2 saat sonra tam atacakyim bi bakiyim dedim silik cizgi ozamanda silik cikmisti 13unde reglm bitti sizce varmii 😍 insAllah vardir nolur dua edin cok ama cok istiyoruz rabbim herkese nasip etsin simdiden tesekkuroer kizlar insallah guzel crvaplar alirim 😍

Eklentiler

• IMG_20200327_195007_884.jpg
    IMG_20200327_195007_884.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 103
Pat diye demesen iyiydi hevesle bekliorum cunki :KK43: yaptim sali gunu yumurtlama gunumsu ama silik cizgi cikti buguntest yaptm boyle ciktiniste

Teste su damlat eğer çizgi silinirse soru işareti de kalmaz ... üstüne görme olmuş mudur gibi geldi aklıma enteresan 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Galiba ovülasyon gününden emin degilsiniz normalde catlama gununu bazilarimiz hissederiz. Siz hissettiniz mi? Benim ovülasyondan 9 gün sonra cikmamisti, 10.gün cok silik cizgiyle ogrenmistim 2 dk icinde belirmisti yalniz.

Bu arada eger ovulasyon sali gunu olsaydi silik cikmazdi daha once catlamis olabilir simdilik ben olsam evde takip ederim ucuz testlerle.

Galiba ovülasyon gününden emin degilsiniz normalde catlama gununu bazilarimiz hissederiz. Siz hissettiniz mi? Benim ovülasyondan 9 gün sonra cikmamisti, 10.gün cok silik cizgiyle ogrenmistim 2 dk icinde belirmisti yalniz.

Bu arada eger ovulasyon sali gunu olsaydi silik cikmazdi daha once catlamis olabilir simdilik ben olsam evde takip ederim ucuz testlerle.

Back