• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilemiyim yardım edinnn

tugbism

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
18
0
6
34
Bursa
öncelikle 6 ay önce bi düşük yaşadım 2 ay öçnce korunmayı bıraktım geçen ay testler yaptım hep tek çizgi çıktı ve daha sonra kırmızı kartı gördüm bu ay bugun adet olmam gerekiyodu olmadım daha önceden aldıgım 2 tane test vardı ümitsizce yaptım zaten varsa bile yok çıkcak dedim fakat iki testte çok silinik pembe ikinci çizgi çıktı hamilemiyimmm

Bence hamilesinn.:) burda silik cizgi goren arkadasların bikac gun sonra cizgilerinin belirginlestigini okudum, seninde belirginlesir ama bence once kan testi yaptır en kesin sonuc o.

öncelikle 6 ay önce bi düşük yaşadım 2 ay öçnce korunmayı bıraktım geçen ay testler yaptım hep tek çizgi çıktı ve daha sonra kırmızı kartı gördüm bu ay bugun adet olmam gerekiyodu olmadım daha önceden aldıgım 2 tane test vardı ümitsizce yaptım zaten varsa bile yok çıkcak dedim fakat iki testte çok silinik pembe ikinci çizgi çıktı hamilemiyimmm

bnm ablamın çok silikti 2.çizgi hamileydi.bi tanıdığımın 2.çizgi bya bi koyuydu kan testi yapıldı hamile değildi.yarın kan testi yaptır mutlaka

zaten yarın doktora gidicem ultrason fln ama ben bugunden sevinmelimiyim acaba gerçi diger hamileliğimde 15 gün geçmesine rahmen silik çıkmıştı çizgi ama bunda geçen ay hamile kalamayınca bida hiç hamile kalamıcakmışım gibi geldi bana ondan sizlerin yorumlarına çok ihitiyacım varrr

zaten yarın doktora gidicem ultrason fln ama ben bugunden sevinmelimiyim acaba gerçi diger hamileliğimde 15 gün geçmesine rahmen silik çıkmıştı çizgi ama bunda geçen ay hamile kalamayınca bida hiç hamile kalamıcakmışım gibi geldi bana ondan sizlerin yorumlarına çok ihitiyacım varrr

sana iyi yorum yapsak ümitlendirmiş oluruz.sonuçta bilme şansımız burdan imkansız.en iyisi sabret yarına kadar.bizede durumu bildr inşllah bebiş vardır.

Back