Kızlar hamilemiyim aciillll

mrsynca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
4
1
27
merhaba hanımlar yumurtlama ve adet günlerim düzenlidir her zaman 1 yıldır çocuk istiyoruz ama pek fazla üstünde durmadık bu ay folidoce folik asit kullandım ve yumurtlama günlerimi güzelce takip ettim yumurtlama günümde ilişkiden sonra sok tarafımda hafif bi ağrı mı batmamı desem bişey yaşadım ve aniden bir saniyelikti bitti o günden sonra durmadan bel ağrısı hafif arada karın ağrısı ve bazen gece mide yanması yaşadım adetime 5 gün var test yaptım dayanamadım ve negatif çıktı.Bu ay neden bilmiyorum kendime hamile değilim diyemiyorum babannemi 1 yıldan sonra gördük ve hamile olduğumu ısrarla iddaa ediyor yüzüme bakınca anlamış o bana bunu dediğinde adetim 10 gün felan vardı bu ay.Nedir bu bendeki durum lütfen yaşayanlar bilenler bişeyler desin şimdiden teşekkür ederim

Olabilir benim de sağ tarafım ağrıdı sonra belim morarmışçasına ağrıdı birkaç gün
Ondan sonra kedimin huyu değişti bana çok düşkün olmaya başladı (hala öyle)
Ve ondan birkaç gün sonrada yerleşme kanamam oldu
Allah gönlüne göre versin canım

kan testi yaparsaniz cikar bence . belirtilere bakip kesin konusmak cok zor . ben de sadece adet olacakmis gibi kasik agrisi oldu .

Yum. Tarihini değerlendirdik. Ogünden sonra sol kasığımda bacağıma kadar vuran bir ağrı oldu 3-4 gün sürdü. 3. Günden sonra karnım birden gaz doldu sürekli gaz çıkamaya başladm. Göğüslerim sızlamaya başladı dokununca acıyor ama ne renk değişimi ne damarlarda belirginleşme oldu. Kasık ağrım geçti şuan bata 5 gün var ve şiddetli baş ağrısı var 2 gündür. Ve midemden gaz çıkarıyorum sürekli sizce gebelik olablir mi ??? Lütfen yardm edin

Spnucun ne oldu canim

Ne oldu sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…