Kızlar hamilelikte mide bulantısı için Zofer 8mg kullanan oldu mu, bebeğinizin durumu nedir?

SeptembeRose

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
632
530
Benim 6. haftada bulantılarım başladı şu an 9. haftaya geldim hala var ve 7. haftadan itibaren mecbur Zofer 8 mg kullandım bazen günde 1 bazen 2 kez midemin durumuna göre. Doktorum Zofer 8 mg günde 2 kez al yatmadan Prilam al 2 tane dedi. Bir gün sadece Prilam denemek istedim ama mahvoldum akşama kıvrandım resmen sonra mecbur Zofere döndüm. Siz kullandınız mı bu ilacı kullananlar ya da başkasından bilenler yazabilir mi bebeğr zararı olur mu? Benim doktor çok rahat hiçbir şey olmaz diyor her şey için.

bence kullanma ondan banada doktir icmemi demisti ama.ben sadece iki tane ictim.oda cok.kucuk.partlcalara.bolerek.ictim.sonra biraktim.midemin.agrisindan.dayanamiyodum.bulanti.ondan cok.cok.iyi.hem.agir ilac.hic.hamise.olmaz.kanser.hastalari.icin.sabret 14 hadtsda bitiyo bulanti her ilac bebege zarar zaten

Ben aylardır prilam kullanıyorum günde 2 tane. Benim doktoruma da kalsa artık azaltmak gerekiyor ancak kullanmadığım günler ne yazıkki direkt kusuyorum. He bu arada 16+1im. Her gebelik birbirinden farklı, annem de 7 ay mide bulantısı olmuş mesela bana hamileyken. Görüncem 9 ay prilam kullanmış, doğuma giderken bile kusmuş. Eltim ise mis gibi sadece 1 gün midesi bulanmış ve onun harici hiç sorun yaşamamış. Gebelikte doktorlar bebeğe zarar verecek ilaçları vermiyorlar merak etmeyin, içiniz rahat olsun. Zofer kullanan bir çok hamile de gördüm. Ki benim doktorum aşırı ilaç karşıtı biri, ona rağmen prilama devam

Çok arastırdım kullanan kadınlar var bebekleri şükür sağlılıklı olmuş doktor yazdığı için bi nebze içim rahat prillam hiç ama hiç etkisini görmedim buna yeni başladım inşallah etkisini görürüm günlerim zehir oldu bana öğlene kadar beş altı defa kusuypeum akşama kadar sayısını artık hatırlamıyorum okula giden iki çocuk var onlar perişan artık ne derse doktor yapmak zorundayım duam inşallah etkisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…