Kızlar hamilelikte kalp atışlarını nezaman duydunuz acaba?

Çok erken daha bebek bile görünmemiş olabilir. 4+4te keseyi gördük biz bebek yoktu. 7+2de hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk

Dün doktora gittim 4 haftalık dedi ama kalp atışları yoktu, 2 hafta sonra tekrar gel net duyarız dedi, duymam için erken mi yoksa duymam gerekiyormuydu. Siz kaç haftalıkken duydunuz?
6.haftada duymuştuk daha erken tabi sizin için.Doktorum 8.haftaya kadar yolu var demişti kalp atışını duymak için

Dün doktora gittim 4 haftalık dedi ama kalp atışları yoktu, 2 hafta sonra tekrar gel net duyarız dedi, duymam için erken mi yoksa duymam gerekiyormuydu. Siz kaç haftalıkken duydunuz?
Şuan çok erken keseyi gördüğünüze dua edin :)) 8 haftaya kadar yolu var ama genelde 6-7.haftalarda bebek de görülür kalp atışı da duyulur

Erken daha keseyi görmen bile mucize benim bebegimde 5+1 de keseyi bile göremedik geç dollenmeden dolayı. 6+4 kese + kalp atışını gördük. Ama ultrasonda 5 haftalik çıktı

Ekim 2025 anneleri topigi var orada senin benim gibi hamileler var onlara istediğin soruyu danisabilirsin.

Back