Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün test verdim bende sonuç bekliyorum. Doktorum 0. Lı bi değer görmezsen eğer dikkate al dedi. İki gün sonra tekrar kan ver dedi. Yani 1. Küsür bile olsa ihtimali var dedi
Dün test verdim bende sonuç bekliyorum. Doktorum 0. Lı bi değer görmezsen eğer dikkate al dedi. İki gün sonra tekrar kan ver dedi. Yani 1. Küsür bile olsa ihtimali var dedi
Referans aralığı 5ise gebelik vardir referans değeri on ise yoktur, referans değeri yok burada diyecektim ama kırmızı olmuş belki bı hareket vardır yeni yukselmeye başlamıştır
Kanaman varsa bilmiyorum doğrusu. Normalde beta 0.02 çıkıyo benim. Dünki doktor 1.00 beta olursa 2 gün sonra yine kan ver dedi. Kanaman olmadığı sürece hamilelik var. Sakın beta düşük çıktı diye adet söktürücü ya da ağrı kesici alma dedi.
Referans aralığı 5ise gebelik vardir referans değeri on ise yoktur, referans değeri yok burada diyecektim ama kırmızı olmuş belki bı hareket vardır yeni yukselmeye