Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben silikte olsa gördüm umarım güzel sonuç alırsınAdetime 4 gün var kızlar ortada bir çizgi görüyormuşsunuz artı gibi sanki ben görüyorum 4 gün önce kahverengi lekelenmem oldu
Ya gördünüz mü bende gördüm çok heyecanlıyım ama bilmiyorumCanım ben silikte olsa gördüm umarım güzel sonuç alırsın![]()
Kızlar lütfen cevap verinAdetime 4 gün var kızlar ortada bir çizgi görüyormuşsunuz artı gibi sanki ben görüyorum 4 gün önce kahverengi lekelenmem oldu
Kimse yok muu???Canım ben silikte olsa gördüm umarım güzel sonuç alırsın![]()
Gerçekten mi inşallah vardır yarın ilk işim kan vermekBende gördüm çizgiyi umarım bebis vardır![]()
İnşallah canım vardır yarın kan vericemEvet silikte olsa çizgi gözüküyor kan verin inşallah vardır![]()
Ne oldu sonucunuz kan verdiniz mi acabaİnşallah canım vardır yarın kan vericem
Verdim 2 gün önce negatif çıktı bugün yine test yaptım pozitif çıktı anlamadım hiç adetim 2 gün geciktiNe oldu sonucunuz kan verdiniz mi acaba
Geç döllenme olabiliyor 1-2 gün daha bekleyin çizgi netleşirse kan verin tekrar o gördüğümüz de silik çizgi değilmiş demek kiVerdim 2 gün önce negatif çıktı bugün yine test yaptım pozitif çıktı anlamadım hiç adetim 2 gün gecikti
Gec dollenmedir belki adet gelmedigi surece umut var diyorum ben 2 gune gelmezse yine yaparsiniz testVerdim 2 gün önce negatif çıktı bugün yine test yaptım pozitif çıktı anlamadım hiç adetim 2 gün gecikti