• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik şüphem var lütfen yardımcı olur musunuz

turuncubalkabagm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
7
0
1
21
5 gün önce sabah yaptığım erken gebelik testi soluk çizgi çıktı sonra inanamadım ertesi gün sabah tekrar yaptım o da soluk çizgi çıktı adet günüme o zaman 8-9 gün vardı neyse yine yaptım iki gün önce öğleden sonra yaptım tekrar o da tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu o gün beta testi yapmaya gittik 0 çıktı adetime 4 gün var yardımcı olun lütfen o soluk çizgilerin anlamı neydi sonradan neden böyle oldu🥹

Ama adetime daha vardı o zaman şimdi bile 3 gün var bilmiyorum normaldede vitaminim eksik zaten acaba hCG hormonum az mı salgılanıyor hep bi acabadayım bel sırt kasık ağrısı çekiyorum bir haftadır inşallah adet olmam bu ay gebe kalırım

Ama adetime daha vardı o zaman şimdi bile 3 gün var bilmiyorum normaldede vitaminim eksik zaten acaba hCG hormonum az mı salgılanıyor hep bi acabadayım bel sırt kasık ağrısı çekiyorum bir haftadır inşallah adet olmam bu ay gebe kalırım
Belki geç yumurtlamışsınızdır. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız aslında daha sağlıklı oluyor. Mesela ben döngümün 26.sında yumurtladım yani yumurtladıgım günü bilmesem 5. Şubat test yapsam negatif çıkar. Ama yumurtladıktan 14 gün sonrasını baz alarak benim bat’ım bu dedim ve 14 şubatı beklicem. Tavsiyem gebe kalmak istiyorsanız ya doktor kontrolünde yada evde yapılan ovülasyon testlerinden kullanmanız. Sağlıcakla🌸

Belki geç yumurtlamışsınızdır. Yumurtladıgınız günü biliyorsanız aslında daha sağlıklı oluyor. Mesela ben döngümün 26.sında yumurtladım yani yumurtladıgım günü bilmesem 5. Şubat test yapsam negatif çıkar. Ama yumurtladıktan 14 gün sonrasını baz alarak benim bat’ım bu dedim ve 14 şubatı beklicem. Tavsiyem gebe kalmak istiyorsanız ya doktor kontrolünde yada evde yapılan ovülasyon testlerinden kullanmanız. Sağlıcakla🌸
Ovülasyon testi nedir nerde satılıyor

Ovülasyon testi nedir nerde satılıyor
Ovulasyom testi vücutta ki lh hormonunu ölçüyor. İdrarla yapılıyor. Aynı gebelik testi gibi. Adet bitimi kullanmaya başlıyorsunuz tam koyu çift çizgi görene kadar devam ediyorsunuz o koyu çift çizgi gördüğünüzde genel de t çizgisi c çizgisiyle aynı veya daha koyu olmalı o zaman yumurtlamış oluyorsunuz. Yumurta gününden sonra da 3-4 gün daha yaparak testin silikleşmesini kontrol ediyorsunuz silikleşirse catlamış oluyor. Bu dönemde de o koyu çizgi dediğim yumurtlama gününe ovülasyonda test pik olmuş diyoruz o gün ve silikleştigi yani çatladıgı gün gebelik için en yüksek olan günler oluyor 🌸

Merhaba yrni evliyim 13 ocakta bir ilişki yaşadım korunduk hatta eşim boşalmadı bile adetim 15 gün gecikti 3 adet normal gebelik testi yaptım saatler sonra 2 tanesi silik çizgi çıktı bugün 15. Günüm erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı göğüslerim ağrıyor kasıklarıma hafif hafif ağrı geliyor ama regl olamıyorum tarlusal bile kullandım 6 gün önce saçma gelicek ama boşalmasa dahi sıvıdaki spermlerden hamile kalmış olabilirmiyim condom yırtık mıydı acaba diye düşünüyorum kafamda mı kuruyorum bana cevap verin lütfen

Merhaba yrni evliyim 13 ocakta bir ilişki yaşadım korunduk hatta eşim boşalmadı bile adetim 15 gün gecikti 3 adet normal gebelik testi yaptım saatler sonra 2 tanesi silik çizgi çıktı bugün 15. Günüm erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı göğüslerim ağrıyor kasıklarıma hafif hafif ağrı geliyor ama regl olamıyorum tarlusal bile kullandım 6 gün önce saçma gelicek ama boşalmasa dahi sıvıdaki spermlerden hamile kalmış olabilirmiyim condom yırtık mıydı acaba diye düşünüyorum kafamda mı kuruyorum bana cevap verin lütfen
Kan testi yaptıktan sonra ilaç icseydiniz keşke. Belki gebelik vardır.

İlişkide boşalma olmadı diye ihtimal vermedim hiç bilmiyorum belkide stres yaptığımdan olamıyorum yarın randevu aldım doktora gidicem
Belli olmaz yengem korunurken spiral ve kondomla ikinci bebgine gebe olduğunu 3 ay sonra karın agrisiyla öğrendi.birde normal adet döngüsü şeklinde olmuş. Hayrlisi olsun inşallah

Belli olmaz yengem korunurken spiral ve kondomla ikinci bebgine gebe olduğunu 3 ay sonra karın agrisiyla öğrendi.birde normal adet döngüsü şeklinde olmuş. Hayrlisi olsun inşallah
Yarın doktor ne dicem bi bakıcam ama öyle birşey varsa bile antibiyotikler tarlusallar soğuk algınlığı ilaçları şebekesi falan içmediğim ilaç kalmadı

Ne yazıkki düşük yapıyormuşum bugün kanamam oldu bilseydim o kadar ilacı içermiydim bebeğimi öldürdüm benim yüzümden oldu

Ne yazıkki düşük yapıyormuşum bugün kanamam oldu bilseydim o kadar ilacı içermiydim bebeğimi öldürdüm benim yüzümden oldu
kan mı verdiniz sonuç kaçtı düşük yapıyorum demişsiniz. Ayrıca hem kondom kullanarak hem içine boşalmayarak hamile kalmak çok ilginç. Geçmiş olsun

Öyle düşünmeyin bilerek içmediniz ki. Hem eğe bebeğin yaşayacağı olsaydı siz ne yaparsanız yapsın etkilenmezdi yaşardı

Back