Evet gittik doktora 3 ay kullan dedi bende kullanıyorum kan testi yapıldı bana vitamin eksikliğimde var b12 kullanıyorum eşimin yaşı olduğu için biz düşünüyoruz eşim 32 yaşında bende 23ben kullandım canım 7 ay sonra hamile kaldım. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha 3 ay çok erken bir zaman. 20'li yaşlar için 1 sene, 30'lu yaşlar iin 6 ay süre veriyor doktorlar. Ondan öncesin de bir tedavi yapmıyorlar zaten. Siz doktora gittiniz değil mi? yani planlı bir hamilelik
2 buçuk aydan sonra mı hamile kaldınız pekiben kullandım hamile kalmadan önce 2,5 ay kullandım hamile kalıncada 3 ay kullanmaya devam ettim
O zaman 5 aydan sonra hamile kaldınız5 ay kullandım.
Folbiol kullanıyordum.
Gebelikte doktorum folidoce mu ne verdi
Totalde 9 ay kullandım.
O zaman 5 aydan sonra hamile kaldınız
Folik asit hamile kalmaya yaramıyor canım. Eğer kalırsan bebeğinin sinir sistemi gelişimi için depo biriktirmiş olman için kullanıyorsun. Hamile kalmadan 4 ay önce kullanmaya başlamıştım ama o zmn Bebek düşünmüyorduk vitamin eksikliğim vardı. Bebek düşünmeye başladığım 2. Ay hamile kaldım ana tabiki folik asit sayesinde değil oraya bi açıklama getirmiş olalımKızlar ben folik asit kullanıyorum hamilelik için eşimle bebek düşünüyoruz 2 ay kullandım 3.ayıma girdim folik asit kullanmama fakat şuan birşey yok 3 aydan beri deniyoruz ama sizde kullandınız mı ben folıc plus kullanıyorum hani kullanıpda Ne kadar zaman da hamile kalan var
Folik asit kullanmaya gebelikten en az 3 ay önce başlanmasını öneriyorlar ve herkese öneriliyor. Bebeği planlayacaklari zamana göre başlıyor insanlar genelde. Gebe kalmaya herhangi bir etkisi yok yalnız, sadece bebeğinizin beyni ve sinir sistemi daha güzel gelişsin sıkıntı olmasın diye veriliyor.Kızlar ben folik asit kullanıyorum hamilelik için eşimle bebek düşünüyoruz 2 ay kullandım 3.ayıma girdim folik asit kullanmama fakat şuan birşey yok 3 aydan beri deniyoruz ama sizde kullandınız mı ben folıc plus kullanıyorum hani kullanıpda Ne kadar zaman da hamile kalan var
evet2 buçuk aydan sonra mı hamile kaldınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?