• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

🤷🏻‍♀️ Çeşme’de akan suya tuttum o da pozitif çıktı testler bozuk. Ama hala ovülasyon pic çıkıyor ben değerlendirdim ne olur ne olmaz diye. Belki geç döllenme olmuştur ya da oluyordur hiçbir fikrim yok
Ben yapmicam ovülasyon test ile vazgeçtim adetim geçerse artık nasip insan hevesleniyor ya inşallah geç döllenme olmuştur sendede canım benim

Ben yapmicam ovülasyon test ile vazgeçtim adetim geçerse artık nasip insan hevesleniyor ya inşallah geç döllenme olmuştur sendede canım benim
Nasip ya bilemiyorum bakmbu akşamki testi ekliyorum. Ovülasyon. Gebelikte 4 marka hepsi pozitif verdi ama anlamadım

Eklentiler

• IMG_8519.webp
    IMG_8519.webp
    138 KB · Görüntüleme: 16
Nasip ya bilemiyorum bakmbu akşamki testi ekliyorum. Ovülasyon. Gebelikte 4 marka hepsi pozitif verdi ama anlamadım
Kan sonucu şaşırttı anlayamadım ya en iyisi adeti beklemek en doğru sonucu o zaman göreceğiz inşallah hamilesindr canım

İnşallah canım bekliyorum kasık ağrılarım devam ediyor. Artık neyse hayırlısı
Canım sonucun negatif ama değer tam olarak kaç?
İlk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştimde böyle silik idrar testlerim vardı
Geç döllenme olmuştu ondan soruyorum

Yine beyaz akıntıya karışık kırmızımsı pembemsi akıntı geldi . Adet mi değilmi görücem artık. Eğer adetse ovü neden pik? İki gündür

Bi değer vermediler 0.10 < gibi bişey var hala ocülasyon pik delirmelik🤣
Ovulasyon testlerinden çok anlamıyorum :( anlasam bir fikir belirtirdim
Ama gebelik önce kana geçer der genelde doktorlar
Fakat ben ilk gebeliğimde idrarda ilk öğrendim
Doktor bana kanamam için ilaç vermişti kullanmadım
Olursam olurum diye bekledim ve gebeydim
Kızım şuan 5 yaşında🙂
İkinciye gebeyim bunda da öğrenmeden bir ay önce çok net bir çizgi gördüm idrar testinde ve sizin gibi sonucum 0.1 küsürlerdi dsha sonra adet oldum ve diğer ay hamile kaldım
Yani bu işler belli olmuyor oladabilir olmayada
İlk gebeliğinizmi ? Kaç zamandır deniyorsunuz

Yine beyaz akıntıya karışık kırmızımsı pembemsi akıntı geldi . Adet mi değilmi görücem artık. Eğer adetse ovü neden pik? İki gündür
Ya doktoruma ovu testinden bahsettim güldü. Bende bu ay öyle arada yaptım ama beyaz akıntıyı takip ederim birkaç gün değerlendirdik. Bugün adetimin 21. Günü ovu testi yaptım 8. Dk iki çizgi göründü. Son üç aydır da düzensiz adetlerim başladı. İki gündür beyaz akıntım var ondan önce bel ağrım vardı. Neye yoracağımı şaşırdım. Eşime diyorum ki ovu testi pozitif çıktı aman aşkım valla yorgunum dedi 😅😅

Ovulasyon testlerinden çok anlamıyorum :( anlasam bir fikir belirtirdim
Ama gebelik önce kana geçer der genelde doktorlar
Fakat ben ilk gebeliğimde idrarda ilk öğrendim
Doktor bana kanamam için ilaç vermişti kullanmadım
Olursam olurum diye bekledim ve gebeydim
Kızım şuan 5 yaşında🙂
İkinciye gebeyim bunda da öğrenmeden bir ay önce çok net bir çizgi gördüm idrar testinde ve sizin gibi sonucum 0.1 küsürlerdi dsha sonra adet oldum ve diğer ay hamile kaldım
Yani bu işler belli olmuyor oladabilir olmayada
İlk gebeliğinizmi ? Kaç zamandır deniyorsunuz
Geçen sene bir kürtaj geçti başımdan kürtajdan sonra iki ay adet olmadım sonraki ayda korundum eylülden beri deniyorum

Geçen sene bir kürtaj geçti başımdan kürtajdan sonra iki ay adet olmadım sonraki ayda korundum eylülden beri deniyorum
İkinci gebeliğim için bana imkansız demişti doktorum
İkinci çocuğun tüp bebek denesen bile olmaz demişti bende 1 senedir deniyordum hiç korunmadık
O kadar kastım kendimi sürekli idrar testi yapıp duruyordum, kan veriyordum yıpranmıştım
Kızım çok kardeş istiyordu
Son radde saldım kendimi, ağrım vardı dedim regl olcam ondan, göğüs ucum ağrıyordu normalde ağrımaz dedim regl olucam kesin ondan saldım yani gebeyim diye düşünmedim. Sonra bi baktım betam 10.300 🥰
Salın kendinizi bir bilimsel açıklaması yok ama o stres var ya, çok düşünme gerçekten engelliyor
Bir gebe olarak tüm içtenliğimle dua edeyim inşallah size nasip etsin 🤍🤍

Back
X