• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

teletabet

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
259
66
13
26
Kızlar selam
Geçen sene düşük yaptım ondan beri hamile kalmaya çalışıyorum. Ovülasyon testi falan da denedim. Düzenli adet oluyorum. Normalde adetime bir hafta var. Geçen hafta yumurtdığımı düşünüyorum çünkü akıntım falan oldu bu ay ramazan diye ovülasyon testi yapmadım. Dün gece çamaşırı kirletecek kadar bir leke geldi. Sonra bir daha kan ya da pembelik gelmedi, akıntı beyaza döndü. Test yaptım ama negatif. Elimde de ovülasyon testi vardı. Duşa girmeden onu yapayım dedim. Bir çıktım test pik olmuş. Biz de bu geceyi tekrar değerlendirdik. Yani sizce bu başıma gelen ne olmuş olabilir. Ovülasyon testi hamilelikten dolayı mı pek yoksa geç mi yumurtladım. Kürtajdan sonra adetim ilk iki ay düzensizdi, sonrasında hiç düzeni şaşmadı. Normalde de adetim hep düzenlidir. haftaya bugün adet olmam gerekiyor. Testin görselini de ekliyorum. Başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• 34BE5BC6-5CC4-4820-AF78-0CCEA5229BC1.webp
    34BE5BC6-5CC4-4820-AF78-0CCEA5229BC1.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selam
Geçen sene düşük yaptım ondan beri hamile kalmaya çalışıyorum. Ovülasyon testi falan da denedim. Düzenli adet oluyorum. Normalde adetime bir hafta var. Geçen hafta yumurtdığımı düşünüyorum çünkü akıntım falan oldu bu ay ramazan diye ovülasyon testi yapmadım. Dün gece çamaşırı kirletecek kadar bir leke geldi. Sonra bir daha kan ya da pembelik gelmedi, akıntı beyaza döndü. Test yaptım ama negatif. Elimde de ovülasyon testi vardı. Duşa girmeden onu yapayım dedim. Bir çıktım test pik olmuş. Biz de bu geceyi tekrar değerlendirdik. Yani sizce bu başıma gelen ne olmuş olabilir. Ovülasyon testi hamilelikten dolayı mı pek yoksa geçmiyor yumurtladı. Kürtajdan sonra adetim ilk iki ay düzensizdi, sonrasında hiç düzeni şaşmadı. Normalde de adetim hep düzenlidir. Normalde haftaya bugün adet olmam gerekiyor. Testin görselini de ekliyorum. Başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Ovülasyon testlerinde ki hamilelik testinide yaparsanız aslında daha net olur gerçi ovülasyon testi ile bu şekilde öğrenen de çok var inşallah hamilesinizdir benimde adete 5 gün var ovülasyon yapsam ne çıkar merakta ediyorum ama pekte yapmak istemiyorum:)

Ovülasyon testlerinde ki hamilelik testinide yaparsanız aslında daha net olur gerçi ovülasyon testi ile bu şekilde öğrenen de çok var inşallah hamilesinizdir benimde adete 5 gün var ovülasyon yapsam ne çıkar merakta ediyorum ama pekte yapmak istemiyorum:)
Elimde awox marka Erken gebelik testi var. Dün sabah ilk idrarla yaptım ama herhangi bir çizgi görmedim. Kısık ağrılarımdan şüphelenip ovülasyon testi yaptım pik görünce çok şaşırdım yani inşallah hamilelikten pik olmuştur

Benim dün gece lekelenmem olmasaydı ben de test yapmazdım adet gecikmesini beklerdim. Ama leke gelince bir önceki hamileliğimde de böyle leke gelmişti. Ondan şüphelenip hamilelik testi yaptım ama maalesef çıkmadı onda belki de çok erken çünkü adetime bir hafta var

Elimde awox marka Erken gebelik testi var. Dün sabah ilk idrarla yaptım ama herhangi bir çizgi görmedim. Kısık ağrılarımdan şüphelenip ovülasyon testi yaptım pik görünce çok şaşırdım yani inşallah hamilelikten pik olmuştur
Canım inşallah hamilesindir ya bu testlerle öğrenen çok var çünkü:) adete net kaç gün var

Benim dün gece lekelenmem olmasaydı ben de test yapmazdım adet gecikmesini beklerdim. Ama leke gelince bir önceki hamileliğimde de böyle leke gelmişti. Ondan şüphelenip hamilelik testi yaptım ama maalesef çıkmadı onda belki de çok erken çünkü adetime bir hafta var
Belki geç döllenme olduysa testte çıkmaması normal leke yerleşme kanaması olabilir bence

Canım inşallah hamilesindir ya bu testlerle öğrenen çok var çünkü:) adete net kaç gün var
Adetime bu kadar vakit kaldığı için şüphe ettim. Hani belki 1-2 gün olup böyle bir şey başıma gelseydi hamile olma ihtimalim daha yüksek görebilirdim.

. +1 - 1 yaparsak beş ila yedi gün var yani 16-17-18 de olmam gerekiyor
İnşallah sonuç pozitiftir adete bir hafta kala yumurtlama olanlarda var belki şuan testteki iki çizgi yumurtlama var olduğunu gösteriyor öyle olsa bile değerlendirmişsin inşallah sonuç her şekilde pozitiftir :)

Belki geç döllenme olduysa testte çıkmaması normal leke yerleşme kanaması olabilir bence
Ama eğer geç döllenme olsaydı şu an adet tarihim olmalıydı. Yani geçen ay ayın 17’sinde adet oldum. Eğer bu kan ayın 17’sinde gelip kesilseydi belki geç döllenme diyebilirdim. Yani şu an erken döllenme olabilir🤣🤣🤣

İnşallah sonuç pozitiftir adete bir hafta kala yumurtlama olanlarda var belki şuan testteki iki çizgi yumurtlama var olduğunu gösteriyor öyle olsa bile değerlendirmişsin inşallah sonuç her şekilde pozitiftir :)
Âmin canım inşallah öyledir. Darısı başına inşallah beraber öğreniriz. Ama benim normalde yumurtlamada çok düzenli hep 14. gün olur. Ovülasyon da genelde takip ettiğim için biliyorum. O yüzden çok şaşırdım

Âmin canım inşallah öyledir. Darısı başına inşallah beraber öğreniriz. Ama benim normalde yumurtlamada çok düzenli hep 14. gün olur. Ovülasyon da genelde takip ettiğim için biliyorum. O yüzden çok şaşırdım
Aminn canım Peki daha önce böyle adete yakın ovülasyon yaptın mı eğer yaptın ve onlarda tek çizgi varsa ilk defa bunda böyle bişey olduysa hayırlı olsun diyelim :)

daha önce adete yakın ovülasyon testi yapıp pozitif sonuç gördün mü peki :)
Hatta önceki mesajlarımdan bulup atayım sana pik ve silik olan görselleri. Dünde ovü test yaptım koyuydu ama çok değil. Birazda ondan süphe edip bugünde yaptım

At bakalım hep beraber:)
2 Ocak ilk kez pic gördüm, beyaz masanın üstünde çektiğim 3 Ocak, paketin üstünde çektiğimde beş ya da 7 Ocak tarihini bilmiyorum çünkü ekran resmi almışım. İşte böyle adetime yakın hep o paket üstündeki gibi çıkıyordu

Eklentiler

• IMG_8483.webp
    IMG_8483.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 355588e6-5eea-495e-be0e-6a967b9f2e88.webp
    355588e6-5eea-495e-be0e-6a967b9f2e88.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8484.webp
    IMG_8484.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
2 Ocak ilk kez pic gördüm, beyaz masanın üstünde çektiğim 3 Ocak, paketin üstünde çektiğimde beş ya da 7 Ocak tarihini bilmiyorum çünkü ekran resmi almışım. İşte böyle adetime yakın hep o paket üstündeki gibi çıkıyordu
Şuan yaptığın test resmen 2 ocaktaki gibi bence hamilesn :)

Back
X