Kizlar Hamilelik Haftasi Yardimm

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar sorum SAT 12 Ocak Yumurtlama 10 Subat ( bu ay 29 gunde oldu gec yumurtladim). Normalde hesaplayicilar hep 28 gune gore duzenlenmis ama ben sundan eminim ovulasyon 10 subat pazar ve tam 4 hafta oldu. Peki ben simdi 5. haftanin icindeysem 28 gunde olanlara gore 7. hafta miyim? Ultrasona daha girmedim? Sizler hep mesala 6 haftalik hamileyim derken 5+4 gunlukken mi misal 6 haftalik hamileyim diyorsunuz onu merak ediyorum...

kesın soncuu ultrasonda sonra ancak ogrenebılırsın bazen bzım hesaplarımız tutmaya bılıyor mesela bende senın gıbı kafa karısıklıklarıyla gıttım 11 hafta dıye 13 hafta cıktı dusun

ayrıca meseala 5+6 dıosun ya o zaman 6 haftanın ıcınde derler doktorlar 5+1 olsa bıle

hesaplamada önemli olan son adet tarihinin ilk qünü yumurtlama qünün deqil cnm.. ayrıca ultrason o kadar deqişik sonuçlar veriyo ki ben 9 ay boyunca hiç aynı qörmedim o sonuçları... diqer sorun içinde şöyle örnek vereyim 5+0 - 5+6 arası 6 haftalık hamile oluyosun cnm.. 6+0 - 6+6 7. haftan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…