Slm arkadaşlar şuanda hamılemıyım degılım bılmıyorum regl olmadım ama 10 gundur mıde bulantısı baş donmesınden oluyorum goguslerımde adetıme yakın şişti bırde karnım da cok degısık bı agrı var hasta olucakmısım gıbı şu aşamada daha beklımeyı dusunuyorum ama bu belırtıler ozellıklede karın agrısını merak edıyorum tam hasta olma donemım dun olucaktım olmadım bugunde beklıycem bakalım...
ama mıde bulantım ve baş donmemde cok ...anlayamadım
yardımcı olurmusunuz terubelı arkadaşlardan yardım beklıyorum...
canim bazi kisilerde mide bulantisi cok oluyor benim önceki hamileligimde de ilk once bulantim sonra akintim ve onu takiben kasik agrilarim baslamisti...dedigin gibi cok degisik bir aksik agrisi aslinda adet sancisina cok benziyo ve bu yuzden insani yaniltiyo...ama adet sancisi da olabilir bunu da dusun bence sonra hayal kirikligina ugramaktan iyidir dimi???su anda ben de kasik agrilari cekiyorum yarin olmam gerek bakalim hayirlisi insallah sen hamilesindir canim hayirli haberlerinizi bekliyoruz...a.s.
inş. öyleyımdır :1rolleyes: hala bekledıgım adet gelmedı 3 gun gectı ustunden merak ettım dün ıdrarla yapılan testlrden aldım eczaneden ilk once 1 2 dakıka kadar hıçbir sonuc vermedı ıdrarı damlattım oylece kaldı ...sonra ıse tek cızgı cıktı anlayamadım neden oyle oldu gec sonuç verdı ve bu teste nekadar guvenmelıyım halada adet olmadım
kan testı yaptırıcam ama bıraz daha beklesemmı ??? ıdrar testınınde saglıklı bır sonuç vermesı ıcın adet gecıkmesınden 7 gun sonra yapın denıyor ??? boyle okumuştum napıyım sızce
bıraz daha bekleyıp tekrar ıdrar testımı yapsam ??? yada kan testımı ???
ozaman bıraz daha sabredıcem sanırım ...inşallah hayırlı haberlerı ulaştırırım sıze Allah herkezın hepımızın gonlune gore versın inş.
Çokta heycankıyım ve bır okadarda tedırgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?