Tek başına sivilce çıkması gebelik belirtisi denilemez bence adet dönemi yaklaşırken de sivilce çıkıyor yüzümüzde onun dışında başka Belirtilerin var mı kahverengi lekelenme kasık ağrısı uyku hali göğüs ucu ağrısı v.b
Tek başına sivilce çıkması gebelik belirtisi denilemez bence adet dönemi yaklaşırken de sivilce çıkıyor yüzümüzde onun dışında başka Belirtilerin var mı kahverengi lekelenme kasık ağrısı uyku hali göğüs ucu ağrısı v.b
14 şubat da erken gebelik testi yaptım negatif. Doğrusu artı medin yalancı çizgisi gibi bi şey. En azından biraz daha koyu çıkardı sonuçta 2 gün kalmış. Kestim umudumu ne olursa olsun
14 şubat da erken gebelik testi yaptım negatif. Doğrusu artı medin yalancı çizgisi gibi bi şey. En azından biraz daha koyu çıkardı sonuçta 2 gün kalmış. Kestim umudumu ne olursa olsun
Hanımlar ya benimde adetim dört gün gecikti hep günü gününe olan biriydim bebek istiyoruz bizde 9 aydır ve akıntım var böyle afedersiniz koyu krem gibi bide çok halsizim çok uykum geliyor başım ağrıyor ara ara modum çok değişik yani böyle durum yaşayan oldu mu bide test yapmıştım prodoctor belli belirsiz çizgi çıkmıştı geç döllenme gibi bir durum olabilir mi acaba kafam çok karıştı kan versem mi yada bir iki gün daha dursam mı