Kızlar hamilelik belirtisi mi yardımcı olur musunuzzzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi sryzgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sryzgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
64
19
3
23
Kızlar 4 5 gün sonra Regl olmam lazım 21 günde bir oluyorum ve ovülasyon testiyle günleri değerlendirdik bugğn test yaptım negatif çıktı ama daha yumurta çatlamasından sonra ilişkiye gireli 8 gün oldu çıkmaz diyolar şimdi benim şöyle bi şikayetim var belimden kaşığıma bi ağrı giriyor saniyelik genelde akşamları sağ kasığım böyle nabız gibi atıyor tatlı bi ağrı böyle anlamadım bu bi kaç gündür devam ediyor bi de bu akşam vajinamda ağrı var resmen ayağa kalkıp yürüyünce hissediyorum göğüslerim şişti ama ağrı yok dolgunlaştı bu şekilde sizce var mı yok mu ya

11. Günde dene canım test yumurtalamadan kaç gün sonra kasık ağrın başladı

çatlamadan yaklaşık 12.-13. Gün yapılması lazım diye biliyorum bence 8.gün erken varsa bile çıkmaz moralin bozulur

çatlamadan yaklaşık 12.-13. Gün yapılması lazım diye biliyorum bence 8.gün erken varsa bile çıkmaz moralin bozulur
Evet öyleymiş ama dayanamadım yaptım uyudum uyandım vajina ağrım hala devam ediyor bekliycem bakalım inşallah hamileyimdir

11. Günde dene canım test yumurtalamadan kaç gün sonra kasık ağrın başladı
3 gündür var kasık ağrım prodoctor testim herkesin 1 hafta öncesinden sonuç göstermiş bende dedim kesin yoktur ama yumurtlamadan sonra daha 8 gün geçtiği için gözükmez dediler zaten 4 güne Regl olucam yani olursam artıık

Ayağa kalktığımda vajinamın alt tarafından ağrı giriyor hayatımda hiç yaşamadığım bişey sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebeliğin ilk haftalarında, gebeliğin rahim iç duvarına yerleşmeye çalışmasından ötürü bölgede ağrı hissedilebilir. İnternette böyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…