Ne diyeceksin canım benim ben gebelik kan tahlili verdim pozitif diyeceksingerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Amin canım en kısa zamanda inşallahHı tamam o zaman öyle derim düşünüp duruyorum bende ne diycem diyeamin canım benim Rabbim Sanada nasip eder inşallah
Amin canım en kısa zamanda inşallahSen de yada eşinde problem varmıydı . Bende hafif PCOS var bu ay ilk defa çatlatma iğnesi denedik ama olumsuz oldu maalesef
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimBizde sorun yoktu canım umudunu kaybetme canım benim Rabbim büyük seninde olcak inşallah minicik bir yavrun inan buna
Rica ederim canımİnşallah canım benim çok teşekkür ederim
Tebrikler canim.beni adetime 7 gu var ama 2 gecedir migdem aualtst.kusamiyorumda.o kadar halsizlestim ki.yemek yiyecek takatim yok dudaklarim kuru .migdem in icibde tas var gibi.bugun tahlil yaptirdim saglikocagina .bakalim ne cikacak.Hamileyim canım
Tebrikler canim.beni adetime 7 gu var ama 2 gecedir migdem aualtst.kusamiyorumda.o kadar halsizlestim ki.yemek yiyecek takatim yok dudaklarim kuru .migdem in icibde tas var gibi.bugun tahlil yaptirdim saglikocagina .bakalim ne cikacar
Elimi kaldiracak halim yok.belim desen yataga yatırmıyor.Teşekkür ederiminşallah hamilesindir canım benim benimde dudaklarım çok kuruyordu aşırı derecede su içmeye başladım bugün 6 haftalık bebişim
Sonuç be oldu acabaVeririm
HamileymişSonuç be oldu acaba
Elimi kaldiracak halim yok.belim desen yataga yatırmıyor.
Napcam ben yahamileysem de umarim uzun surmez
Hamileyim canımSonuç be oldu acaba
Insaallah canim.pazartesi sonuclari alacagim.Sabır et canım inşallah hamilesindir
Haber ver merak ettimInsaallah canim.pazartesi sonuclari alacagim.
Tabiki haber edecegim sizi. Bugun daha iyiyim.Insaallah canim.pazartesi sonuclari alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?