Kızlar hamilelik belirtisi mi bakar mısınız ❤️🙏

Hı tamam o zaman öyle derim düşünüp duruyorum bende ne diycem diye amin canım benim Rabbim Sanada nasip eder inşallah

Ayyy ya kendi öğrendiğim zaman geldi aklıma. Sağ salim kucağına al inşallah kan tahlili verdin mi 5000 lerde kalp sesi duyuluyor sanırım senin kilona da bağlı tabi.

Hı tamam o zaman öyle derim düşünüp duruyorum bende ne diycem diye amin canım benim Rabbim Sanada nasip eder inşallah
Amin canım en kısa zamanda inşallah Sen de yada eşinde problem varmıydı . Bende hafif PCOS var bu ay ilk defa çatlatma iğnesi denedik ama olumsuz oldu maalesef

Bizde sorun yoktu canım umudunu kaybetme canım benim Rabbim büyük seninde olcak inşallah minicik bir yavrun inan buna

Hamileyim canım
Tebrikler canim.beni adetime 7 gu var ama 2 gecedir migdem aualtst.kusamiyorumda.o kadar halsizlestim ki.yemek yiyecek takatim yok dudaklarim kuru .migdem in icibde tas var gibi.bugun tahlil yaptirdim saglikocagina .bakalim ne cikacak.

Teşekkür ederim inşallah hamilesindir canım benim benimde dudaklarım çok kuruyordu aşırı derecede su içmeye başladım bugün 6 haftalık bebişim

Teşekkür ederim inşallah hamilesindir canım benim benimde dudaklarım çok kuruyordu aşırı derecede su içmeye başladım bugün 6 haftalık bebişim
Elimi kaldiracak halim yok.belim desen yataga yatırmıyor.
Napcam ben ya hamileysem de umarim uzun surmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…