• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtisi mi bakar mısınız ❤️🙏

Hı tamam o zaman öyle derim düşünüp duruyorum bende ne diycem diye 😂 amin canım benim Rabbim Sanada nasip eder inşallah ❣️❣️

Ayyy ya kendi öğrendiğim zaman geldi aklıma. Sağ salim kucağına al inşallah kan tahlili verdin mi 5000 lerde kalp sesi duyuluyor sanırım senin kilona da bağlı tabi.

Hı tamam o zaman öyle derim düşünüp duruyorum bende ne diycem diye 😂 amin canım benim Rabbim Sanada nasip eder inşallah ❣️❣️
Amin canım en kısa zamanda inşallah🤲 Sen de yada eşinde problem varmıydı . Bende hafif PCOS var bu ay ilk defa çatlatma iğnesi denedik ama olumsuz oldu maalesef 😔

Bizde sorun yoktu canım umudunu kaybetme canım benim Rabbim büyük seninde olcak inşallah minicik bir yavrun inan buna ❤️

Hamileyim canım 🙏😊❤️
Tebrikler canim.beni adetime 7 gu var ama 2 gecedir migdem aualtst.kusamiyorumda.o kadar halsizlestim ki.yemek yiyecek takatim yok dudaklarim kuru .migdem in icibde tas var gibi.bugun tahlil yaptirdim saglikocagina .bakalim ne cikacak.

Teşekkür ederim ❣️ inşallah hamilesindir🙏 canım benim benimde dudaklarım çok kuruyordu aşırı derecede su içmeye başladım bugün 6 haftalık bebişim

Teşekkür ederim ❣️ inşallah hamilesindir🙏 canım benim benimde dudaklarım çok kuruyordu aşırı derecede su içmeye başladım bugün 6 haftalık bebişim
Elimi kaldiracak halim yok.belim desen yataga yatırmıyor.
Napcam ben ya😦 hamileysem de umarim uzun surmez

Back