• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik belirtisi mi bakar mısınız ❤️🙏

Nursen40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
95
45
8
25
Su gibi akıntı mide bulantısı arada sırada baş dönmesi ishal akşam olunca sağ karın alt bölgesine sanki bişey batiyomus gibi oluyor adetimde 8 gün gecikti ağzımda çok şekerli bı tat var vede dudaklarim çok kuruyor hamişler sizin hamilelik belirtiniz nelerdi ?

Su gibi akıntı mide bulantısı arada sırada baş dönmesi ishal akşam olunca sağ karın alt bölgesine sanki bişey batiyomus gibi oluyor adetimde 8 gün gecikti ağzımda çok şekerli bı tat var vede dudaklarim çok kuruyor hamişler sizin hamilelik belirtiniz nelerdi ?
Test yapın yada kan tahlili verin

Yani belirtiler uyusuyo ama psikolojik te olabilir okadar gecikmeye varsa testle çıkar kuzum rabbim gönlüne göre versin

Bu belitileri psikolojik olarak da yaşıyoruz :KK16: en ıyısı yarın bır test yapın. Varsa cıkar zaten

Gözün Aydın canım senin adına çok sevindim 🥰🌸 benim için de dua et olur mu ilk bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum 🤲
Teşekkür ederim canım ❤️🥰 yaa inşallah rabbim sana tekrar nasip eder senin için bol bol dua edicem 🤲🤍 ayy şimdi ben napicam ilk gebeliğim çok heycanliyim 😆

Teşekkür ederim canım ❤️🥰 yaa inşallah rabbim sana tekrar nasip eder senin için bol bol dua edicem 🤲🤍 ayy şimdi ben napicam ilk gebeliğim çok heycanliyim 😆
Kendine güzel bi doktor bul ve benden sana tavsiye miniğin kalp atışlarını dayana kadar eşin ve senden başka kimseler bilmesin sonra söylerisin 🥰

Doktora ne diycem ya nasıl olcak herşey acayip şekilde heycanliyim inanamıyorum 😆🤍 yok canım kimseye söylemedim daha önce bı kendim duyuyum o minik minik kalp atışını sonra söylerim 🥰❤️

Doktora ne diycem ya nasıl olcak herşey acayip şekilde heycanliyim inanamıyorum 😆🤍 yok canım kimseye söylemedim daha önce bı kendim duyuyum o minik minik kalp atışını sonra söylerim 🥰❤️
Ne diyeceksin canım benim ben gebelik kan tahlili verdim pozitif diyeceksin 😅 gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰🥰

Canim bebişin hayırlı olsuunnn Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah ❣️🤗

Back