- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
inşallah normaldir hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :)Tatlım benim de ilk başlarda kasık ve bel ağrım çok oluyordu. Doktor normal olduğunu söyledi. Şu anda 6 haftalığım bugün şiddetli bel ağrım var bu normal mi bilmiyorum ama
ahh keşke canım çalışıyorum ordan oraya ordan oraya :/ bugün tekrar kan testi yaptırcam yükseldimii değerim diyeeBende çok kaşık bel ağrısı çektim benim kanamamda oldu . Bol bol dinlen canım
ay çok güzel :) bende çok yaşamak istiyorum bu duyguları senin ilk bebişin mi?Canım benim inşallah senin de hiç bir sıkıntın olmaz. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı. Yüreğim ağzımda yaşıyorum. Son günlerde sürekli bi tedirginlik var acaba bebek yaşıyo mu diye. yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez. İnşallah her şey yolundadır.
Onu stres yapma kötü düşünce biliyorsun insan bedenine hükmeden birşey ve ben buna inanıyorum eğer kötü düşünürsen sana kötü geri dönüş olur. İlk gebeliğimde. İdrar negatifti kanda değerim 11 di. Günler sonra başka bi dr tekrarladı testi kese YÖK bişey yok diye 1500 değeri çıktı . Kesemi ve bebeğimi çok geç gördüm . İnan aklıma hiç kötü bişey gelmedi hep hamileyim diye gezdim ortada . Çok şükür şimdi kızım ayağımda uyuyorahh keşke canım çalışıyorum ordan oraya ordan oraya :/ bugün tekrar kan testi yaptırcam yükseldimii değerim diyee
çok güzell Rabbim her isteyene versin :) :)Onu stres yapma kötü düşünce biliyorsun insan bedenine hükmeden birşey ve ben buna inanıyorum eğer kötü düşünürsen sana kötü geri dönüş olur. İlk gebeliğimde. İdrar negatifti kanda değerim 11 di. Günler sonra başka bi dr tekrarladı testi kese YÖK bişey yok diye 1500 değeri çıktı . Kesemi ve bebeğimi çok geç gördüm . İnan aklıma hiç kötü bişey gelmedi hep hamileyim diye gezdim ortada . Çok şükür şimdi kızım ayağımda uyuyor
Amin canım. Eve geldiğinde mutlaka ayaklarının altına ve sırtına yastık koy dinlen bide çok su iç. Benim 5 hastalıkken bi hafta lekelenmem olmuştu maalesef. 5+6 da kalp atışı galan gördük çok şükür . Dr bana ağrım olduğunda tek yapman gereken dinlenmek dedi. İlk gebeliğimde ağrım olmadı valla hiç yerimde durmuyordum onda hiç kanamam olmamıştı acısı sonradan çıktı 29. Haftada Doğum sancım başladı 20 lerde kasılmalarım arttı falan. Yani özetle yorulduğunu anladığında mutlaka dinleneceksin bu gebeliğin kanunu gibi bişey artıkçok güzell Rabbim her isteyene versin :) :)
hımm anladım canım bende dikkat edicemAmin canım. Eve geldiğinde mutlaka ayaklarının altına ve sırtına yastık koy dinlen bide çok su iç. Benim 5 hastalıkken bi hafta lekelenmem olmuştu maalesef. 5+6 da kalp atışı galan gördük çok şükür . Dr bana ağrım olduğunda tek yapman gereken dinlenmek dedi. İlk gebeliğimde ağrım olmadı valla hiç yerimde durmuyordum onda hiç kanamam olmamıştı acısı sonradan çıktı 29. Haftada Doğum sancım başladı 20 lerde kasılmalarım arttı falan. Yani özetle yorulduğunu anladığında mutlaka dinleneceksin bu gebeliğin kanunu gibi bişey artık
Evet canım Rabbim nasip ederse ilk bebişim. O yüzden bi korku aldı beni 4 gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Sanki bebeğime bi şey olacak gibi. Rabbim olmayanlara nasip etsin olanları da korusunay çok güzel :) bende çok yaşamak istiyorum bu duyguları senin ilk bebişin mi?
Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun senin adına dua edicemEvet canım Rabbim nasip ederse ilk bebişim. O yüzden bi korku aldı beni 4 gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Sanki bebeğime bi şey olacak gibi. Rabbim olmayanlara nasip etsin olanları da korusun
Amin canim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Şu anda tel düşündüğüm yarın bebeğimin kalp atışlarını duyayım. Rabbim inşallah Bizi yavrularımızla ve sağlıklarıyla imtihan etmezAllah korusun canım iyi düşün iyi olsun senin adına dua edicem
aminn inşallahAmin canim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Şu anda tel düşündüğüm yarın bebeğimin kalp atışlarını duyayım. Rabbim inşallah Bizi yavrularımızla ve sağlıklarıyla imtihan etmez
5+6 da kalp atisimi duydun valla hic inanasim gelmedi millet bea haftada keseyi goremio dogru duzgun sen kalp atisini duymussun 8.haftada anca duyulmayan kalp atisi 5+6 da duyulmasi cok guzel cok sanslisin ben daha keseyi gorememisken hem kese hem kalp atisi keske bende persembe gunu gidipte duyabilsem 6+1 deAmin canım. Eve geldiğinde mutlaka ayaklarının altına ve sırtına yastık koy dinlen bide çok su iç. Benim 5 hastalıkken bi hafta lekelenmem olmuştu maalesef. 5+6 da kalp atışı galan gördük çok şükür . Dr bana ağrım olduğunda tek yapman gereken dinlenmek dedi. İlk gebeliğimde ağrım olmadı valla hiç yerimde durmuyordum onda hiç kanamam olmamıştı acısı sonradan çıktı 29. Haftada Doğum sancım başladı 20 lerde kasılmalarım arttı falan. Yani özetle yorulduğunu anladığında mutlaka dinleneceksin bu gebeliğin kanunu gibi bişey artık
İlk gebeliğimde geç döllenme olmuştu ben çok geç görmüştüm. Acile kanama yüzünden gittim vajinal baktı kalp atışını gösterdi bebeği gösterdi bende şok oldum İnan. 6 gün önce sadece boş bir kese görmüştük :)) ama ben adetten tam bi hafta sonra yumurtladım bat a 5 gün kala öğrendim idrarda bebişi. Bide bebeğim hep 4 gün bi hafta civarı önden gidiyor :)5+6 da kalp atisimi duydun valla hic inanasim gelmedi millet bea haftada keseyi goremio dogru duzgun sen kalp atisini duymussun 8.haftada anca duyulmayan kalp atisi 5+6 da duyulmasi cok guzel cok sanslisin ben daha keseyi gorememisken hem kese hem kalp atisi keske bende persembe gunu gidipte duyabilsem 6+1 de
Strese gerek yok . Evet çok güzel herkes ağladım falan derdi ne ağladın ne var bunda derdim hep . İki kızımda da ağladımAyy masallah ya nazar degmesin cok guzel bise bende bian once duymak istiom bi duysam pit pit içim rahat edck yoksa cok stresli bise
Ayy amin cnm benim insallah sanada kucagina almayi nasip etsinStrese gerek yok . Evet çok güzel herkes ağladım falan derdi ne ağladın ne var bunda derdim hep . İki kızımda da ağladımrabbim bina önce duymayı nasip etsin sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?