• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
8
Hamile olduğunuzu adetinizden önce mi sonra mı kaç gün önce kaç gün sonra hangi değerle öğrendiniz :KK15:

Adetime 4 gün kala evde idrarda negatif çıktı . Adet olmam gereken günde idrar testi pozitif çıkınca kan verdim 81,2 çıktı sonuç

Ben adet olmam gereken gun yapmistim. Gecmesini hic beklememistim. Değer 335,78 cikmisti.

Ben 3 gun kala kaset testle öğrendım ve kan da 23 cıkmısti

Adetim 1gun gecince ogrendim 360lardaydi. Hatta 4 gun incesinden test yapmaya basladim hic cikmadi...

İlk gebeliğimde idrar testinin koyu çıkmasıyla aynı gün kan testinde 2776 değerle öğrenmiştim.
Bu gebeliğimde regl'den 4 gün önce yine silik idrar testiyle öğrenip kanda 100.7 ile öğrendim :)

Adetim 1 hafta gecikmişti idrar testinde 2.çizgi epey koyuydu sonra kan testinde 425 çıktı hcg

Adetim 1 hafta gectiktem sonra 320 iyimi sizce yarin tektar yaptiricam biraz dusuk geldi bana

Adetten bir hafta önce öğrendim . Sık sık test yapardım hep negatifdi zaten . Çift çizgi net bir şekilde çıktı hemen o gün kan verdim kanda da çıkmıştı.

Adetimden 4 gün önce idrar testin pozitif olmasıyla öğrendim adet olmam gereken günde kan verdim 300lerdeydi kan değerim

İlk kızımı 150 şimdiki bebeğimi 7500

Back
X