Kızlar hamile olduğunuzu ilk ne zaman hangi değerle öğrendiniz?

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
67
29
Hamile olduğunuzu adetinizden önce mi sonra mı kaç gün önce kaç gün sonra hangi değerle öğrendiniz :KK15:

Adetime 4 gün kala evde idrarda negatif çıktı . Adet olmam gereken günde idrar testi pozitif çıkınca kan verdim 81,2 çıktı sonuç

Ben adet olmam gereken gun yapmistim. Gecmesini hic beklememistim. Değer 335,78 cikmisti.

Adetim 1gun gecince ogrendim 360lardaydi. Hatta 4 gun incesinden test yapmaya basladim hic cikmadi...

İlk gebeliğimde idrar testinin koyu çıkmasıyla aynı gün kan testinde 2776 değerle öğrenmiştim.
Bu gebeliğimde regl'den 4 gün önce yine silik idrar testiyle öğrenip kanda 100.7 ile öğrendim :)

Adetim 1 hafta gecikmişti idrar testinde 2.çizgi epey koyuydu sonra kan testinde 425 çıktı hcg

Adetim 1 hafta gectiktem sonra 320 iyimi sizce yarin tektar yaptiricam biraz dusuk geldi bana

Adetten bir hafta önce öğrendim . Sık sık test yapardım hep negatifdi zaten . Çift çizgi net bir şekilde çıktı hemen o gün kan verdim kanda da çıkmıştı.

Adetimden 4 gün önce idrar testin pozitif olmasıyla öğrendim adet olmam gereken günde kan verdim 300lerdeydi kan değerim

X