hamileliğin üçüncü aydan önce söylenmesi doğru değil diye biliyorum çünkü bebeğin gelişimi açısından kesin birşey belli değil dış gebelik mi boş gebelik mi kalbi atıyormu,hem sevdikleriniz açısından hemde sizin ruh haliniz açısından ve tebiki nazar da etkili faktör Allah gönlünüze göre versin inşaallah...
arkadaşım söyleme derken kadınlar kulübüne bile de mi yazmayayım sence ...ya korkuyorum 1.si öyle olunca anneme bile dememeye karar verdim drye de eşimle gitcez bekalım hayırlısıyla...yerimseniben
kızlar aralık ayında korunmayı bıraktım ve hemen hamile kaldım.3 aylıkken karnımda öldü ve aldırdım şimdi korunma sürem bitti ve tekrar korunmayı bıraktım ve inşallah gene istiyoruz.1.gebeliğimde hemen herkese söylemiştim . diyorum ki acaba nazar mı değdi de böyle oldu.Allah nasip eder de tekrar gebe kalırsam bu sefer kimseye söylemeyeyim mi ? en azından düşük tehdidi olan 12.haftayı atlatana kadar.ne dersiniz bu konuda nazar diye bişey var mıdır?çok teşekkürler...inşallah bu sitedeki herkes en yakın zamanda gebe kalır şakkıdı
bende çok korkuyorum nazardan.6aylık hamileyim.ikizlerim olacak allahın izniyle.cinsiyetlerini soruyorlar kız ve erkek diyorum.herkes ay nekadar güzel diyor.ardından korkuya kapılıyorum..nazarlık taşıyorum üzerimde.allah herkesin bebişlerini korusun nazarlardan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?