- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
Pazartesi tekrarlicam benim adet gunum haftaya carsamba zaten cok var dahaCanim benimde hep 2.0 çıkardı gecen ay 5.3 çıktı kimyasal gebelik oluşmuş 10 un ustune çıkmadan tam kesinlesmiyor galiba sen adetinin gecmesini bekle bence bi test daha yaptir
Bi yandan esime hemen soylemek istemiyorum cok seviniyor sonra uzulmesinden korkuyorum ama baskada gitme ihtimalim yok saglik ocagi uzak eger dayanamazsam meraktan yarin veya bugun acile gidip kan verebilirimYarın kan verelim mi ne dersinikimizn şansına
Insallah vardirPazartesi tekrarlicam benim adet gunum haftaya carsamba zaten cok var daha
InsallahInsallah vardir
Bende belki bugün giderimBi yandan esime hemen soylemek istemiyorum cok seviniyor sonra uzulmesinden korkuyorum ama baskada gitme ihtimalim yok saglik ocagi uzak eger dayanamazsam meraktan yarin veya bugun acile gidip kan verebilirim
Hayali Bi cizgi var canım ama bence kanla netlestirip iki günde bir takip et. Adette geciktiyse özellikle bekleme. Kötü şeyler düşün demiyorum ama yasadıgım için baskası yasasın istemem. Ben hem kimyasal hem dıs gebelik gecirdim bunu baslangıcta tespit etmek önemli. Gec döllenme de olabilir tabiEki Görüntüle 2574937 Sizce çizgi var mı yoksa ben mi kuruntulanmışım
Evet canım haklısın bende öyle kötü olaylar çok yaşadım ne yazıkki. O yüzden bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok. Hem kontrol hemde gebelik var mı öğreneyimHayali Bi cizgi var canım ama bence kanla netlestirip iki günde bir takip et. Adette geciktiyse özellikle bekleme. Kötü şeyler düşün demiyorum ama yasadıgım için baskası yasasın istemem. Ben hem kimyasal hem dıs gebelik gecirdim bunu baslangıcta tespit etmek önemli. Gec döllenme de olabilir tabi
Bu ay olmadıysa öbür ay olur inşallah canım benim Allah tan umut kesilmez. Ben bak hiç olmaz dediler 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden gebe kaldım. Allah ol diyecek inşallah bizlere de. Kan mı verdin nasıl emin oldunBen hamile degilim test yaptim Allah diliyen herkeze nasip etsin artik hic bir seye inanmiyorum hic umudum.kalmadi
Canim tekrar test yaptin mi benimkinde seninkinden azicik daha fazla belli test yapsam mi yoksa bir gun daha beklesem mi bilemedimHayali Bi cizgi var canım ama bence kanla netlestirip iki günde bir takip et. Adette geciktiyse özellikle bekleme. Kötü şeyler düşün demiyorum ama yasadıgım için baskası yasasın istemem. Ben hem kimyasal hem dıs gebelik gecirdim bunu baslangıcta tespit etmek önemli. Gec döllenme de olabilir tabi
Canim naptin kan verdin miEvet canım haklısın bende öyle kötü olaylar çok yaşadım ne yazıkki. O yüzden bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok. Hem kontrol hemde gebelik var mı öğreneyim
Evet cikar canimKizlar günaydın dun ben test yapmıştım silik cizgi çıkmıştı bugun tekrar yapsam hamileysem eger pozitif cikar mi ki hergun hcg degerleri iki katina cikiyormus ya
Yaptim test ve sonuccEvet cikar canim
Hamilesin canim gozun aydin olsun :) Rabbim sag salim kucaginada almayi nasip etsinYaptim test ve sonucc
Test yaptinmi canim gününe kac gun varMerhabalar, bana da yardımcı olur musunuz lütfen , bir defa kürtaj oldum ve üstünden 7/8 ay geçti tekrar gebelik düşünüyoruz ama kürtajdan sonra adet olacağım zamanlarda hiç adet belirtim olmadı hala yok yani adetlerim düzenli devam ediyor fakat önceki zamanlar gibi adet öncesinden adet bwliritilerim olurdu kürtajdan sonra hepsi kayboldu , bu ay da değişik ruh hali içerisindeyim kaşık ağrısı çok değil ama geve uykumda sol kasığıma bir batmalar oldu uykumdan uyandırdı beni bel ağrısı koku hassasiyeti sık idrara çıkma bazı belirtiler var gibi gözüksede göğüslerim hiç bir belirti göstermeden de hamile kalan var mı bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?