Hayirli gunler hanimlar ben 3 ay once zorunlu bir kurtaj yasadim bebegim gelismemisti ne ölmüştu bu yuzden aldilar 6 haftalikti sonra bir ay adet olmadim iste kasimin 5 adet oldum sonra. Bebek icin duzenli bir iliski oldu adetime 10 gun kala cok gaz sancim oldu surekli gazim vardi halada devam ediyor nnormade akintim olmaz akintim olmaya basladi beyaz kokusuz hafif kivamli kasik agrim oldu ani kalktigimda batmalar fln idrarimi tutamamaya basladim aniden geliyor sari ve kokmaya basladi ve son 4 gundur belim cok agiriyor hafifte adet sancim var gibi ve azim sulaniyor hafif mide bulantim oluyor aniden cok degil evt bit kere hamilelik yasadim.ama 3 yil hamile.kalamadigim icin artik kendimi takip etmeyi biraktim ve temizlik yaptigim icin hic bir belirtiyi hatirlamiyorum sadece goguslerim sismis agiriyordu bunda yok biraz dolgun olmus o kadar ve adetimi 5 gun gecti test yapmaktan korkuyorum bu belirtileri yasiyip hamile olanlar varmi yada her bebekte farkli belirtilermi oluyor msjlariniz icin simdiden saolun pamuk elleriniz dert gormesin.