• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hamile olabilir miyim?

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
slm kızlar adetim 5 gün geçti 2 tane test yaptım ikiside negatif psikoljik olarak çökmüş ve kendimi hamile hissediyorum 2.5 yaşında bi oğlum var yeni bir kardeş düşünmediğimiz için de çok tedirginim kendimi hazır hissetmiyorum öyleki oğlumu kreeşe vermeyi kendimden çalımak için başvurdum araştırdım ve ağustosa tatil planları falannnnnn..........
2 gün daha bekleyeyim diyorum doktora gitmek için yarın tekrar test yapacam evde olursa eli ayğı düzgün olsun sağlıklı olsun bişe istemem herşey bebeğimiz için olur allah olmatanlara da versin aralarında 3 yaş olur ne güzel
ama bi yandan da çok korkuyorum çok tedirginim dokunsan ağlayacam valla ağlıyorum da kendimi hamile gibi hissediyorum
yazdıkça paylaştıkça insan rahatlıo biraz teşekkürler hepinize.

bu arada ilk hamileliğimi de evde test yaparak öğrenmiştim ve planlı bi bebekti bunda neden çıkmadı yaaaaaa

bu arada ilk hamileliğimi de evde test yaparak öğrenmiştim ve planlı bi bebekti bunda neden çıkmadı yaaaaaa

ben hamile olduğumu regl gecikmesi olmadan hatta regl olmam gereken gün öğrendim:)
evde test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çok silikti; hemen 2.yi aldım oda öyleydi dayanamayıp kan testine gittiğimde öğrendm ki hamileyim:)
eğer iyi bi testse sendede böle olrdu bence stres yapma hayırlısı olsun diye düşün reglin geleckse gelir ozmn:) ama yok ben dayanamam diosan git bi kan testi yaptr rahatla:))
inş. gönlüne göre olur

ben hamile olduğumu regl gecikmesi olmadan hatta regl olmam gereken gün öğrendim:)
evde test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çok silikti; hemen 2.yi aldım oda öyleydi dayanamayıp kan testine gittiğimde öğrendm ki hamileyim:)
eğer iyi bi testse sendede böle olrdu bence stres yapma hayırlısı olsun diye düşün reglin geleckse gelir ozmn:) ama yok ben dayanamam diosan git bi kan testi yaptr rahatla:))
inş. gönlüne göre olur

teşekkür ederim canım 2 gün daha bekleyeceğim psikolojik de olabilir bilemiyorum her şeyin hayırlısı hayırlıysa gelsin bebeğim ismi hazır :)))

teste güvenmediyseniz kan tahlili yaptırabilirsiniz
içiniz rahatlamış olur
2.bebeğe kendinizi hazır hissetmediğiniz için stresinizi anlayabiliyorum

bu arada bugün 6 gün geçti 1 test daha yaptım evde oda negatif çıldıracam valla yarın bi test daha yapcam o da negatif çıkarsa kantahlili yaptıracam 1 hafta geçmiş olsun diye bekliyorum çok korkuyorum çokk dün oturdum mektup bile yazdım :)))))bebeğime ya stres te yaptım kendime

yarın doktora gidiyorum randevu aldım bakalım ne çıkacak bugün 4. testte negatif çıktı hayırlısı. yarın haber veririm.randevum 2 de

yarın doktora gidiyorum randevu aldım bakalım ne çıkacak bugün 4. testte negatif çıktı hayırlısı. yarın haber veririm.randevum 2 de
slm arkadaşlar bugün doktora gittim kan ve idrar verdim cuma günü sonuçlar ultrasyona girdim doktor bişe göremedi ama kist var dedi bunun üzerine ayrıntılı ultrasyona girdim ordaki doktorda %60 gebe değilsiniz bence dedddii ama genede kanı bekliyoruz her iki yumurtalıktada kist var buda adet düzensizliği yaparmış bekliyorum cumayı.

slm arkadaşlar bugün doktora gittim kan ve idrar verdim cuma günü sonuçlar ultrasyona girdim doktor bişe göremedi ama kist var dedi bunun üzerine ayrıntılı ultrasyona girdim ordaki doktorda %60 gebe değilsiniz bence dedddii ama genede kanı bekliyoruz her iki yumurtalıktada kist var buda adet düzensizliği yaparmış bekliyorum cumayı.

geçmiş olsun tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun stres yapma

slm bugün sonucumu aldım negatif gebelik yok yani ama sağ yumurtalıkta 6 cm soldada 3.8 cm kist var regl de bu sabah oldum 10 gün sonra doğum kontrol hapı verdi bunu kullancan öbür ay tekrar bakılacak

inş. gönlüne göre olur

merhaba arkadaşım forumda yazını okudum az önce öncelikle tebrik ederim anne adaylığını :) bende dün akşamdiğeri test yaptım 2 çizgi çıktı ama biri silik diğeride netti idrar testi bu sabah aç karnına yaptım yine dünkü gibi aynı çıktı biri net diğeri silik seninde öyle çıkmış sanırım regl olmama 3 gün var fakat ben her ay 1 hafta önce olurum günümde hiç olmam regl olcam gibi belirtilerde var sanki kasıklarımda hafif agrı, üzerimde agırlık halsizlik sendede oldumu böyle bana bilgi verirsen çok sevinirim :)

Konunuz gebelik bölümüne taşındı..

Back