- 24 Aralık 2009
- 211
- 7
- 118
slm kızlar adetim 5 gün geçti 2 tane test yaptım ikiside negatif psikoljik olarak çökmüş ve kendimi hamile hissediyorum 2.5 yaşında bi oğlum var yeni bir kardeş düşünmediğimiz için de çok tedirginim kendimi hazır hissetmiyorum öyleki oğlumu kreeşe vermeyi kendimden çalımak için başvurdum araştırdım ve ağustosa tatil planları falannnnnn..........
2 gün daha bekleyeyim diyorum doktora gitmek için yarın tekrar test yapacam evde olursa eli ayğı düzgün olsun sağlıklı olsun bişe istemem herşey bebeğimiz için olur allah olmatanlara da versin aralarında 3 yaş olur ne güzel
ama bi yandan da çok korkuyorum çok tedirginim dokunsan ağlayacam valla ağlıyorum da kendimi hamile gibi hissediyorum
yazdıkça paylaştıkça insan rahatlıo biraz teşekkürler hepinize.
2 gün daha bekleyeyim diyorum doktora gitmek için yarın tekrar test yapacam evde olursa eli ayğı düzgün olsun sağlıklı olsun bişe istemem herşey bebeğimiz için olur allah olmatanlara da versin aralarında 3 yaş olur ne güzel
ama bi yandan da çok korkuyorum çok tedirginim dokunsan ağlayacam valla ağlıyorum da kendimi hamile gibi hissediyorum
yazdıkça paylaştıkça insan rahatlıo biraz teşekkürler hepinize.