Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7-8 dakika sonra çıktıNe kadar süre sonra çıktı?
İnşallah sizin gibidir teşekkür ederim yorumunuz için heyecandan uyuyamıyorumBenimde erken gebelik testinde böyle cikmisti hamileydim ama ucuz olan testte çıkmamıştı dilediğiniz gibi olsun
Gozunuz aydin , banada dua edersmisinnn7-8 dakika sonra çıktı
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allah’ımGozunuz aydin , banada dua edersmisinnn
Sabah ilk idrarla yapmaya çalışin en net sonuç olurKızlar bir de ben iki testi de akşam yaptım. Sabah mı yapmamız gerekiyor
Kan verin.
Adetiniz gecikince 5. Gün verebilirsiniz kesin sonuç için.daha adet olmama 7 gun var ne zamn kan verım
adet olmama 4 gun var fakat bugun adet oldum nıye oyle erkn olduAdetiniz gecikince 5. Gün verebilirsiniz kesin sonuç için.
meraba daha adet gunune 4 gun var dun kahverengı leklme oldu bugunde adet oldum cok erkn oldu amaAdetiniz gecikince 5. Gün verebilirsiniz kesin sonuç için.
meraba dun gece kahverengı lekelnme oldu bugunde adet oldum daha 4 gun vrdı adet olmama nye erkn oldumAdetiniz gecikince 5. Gün verebilirsiniz kesin sonuç için.