- 25 Haziran 2021
- 242
- 74
- 28
Ay iyikine bi akil istedim cidden.fake erkek hesaplar falan da oluyor tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyikine bi akil istedim cidden.fake erkek hesaplar falan da oluyor tabi
Ondan hic suphem yok ondan dedim zatenfake erkek hesaplar falan da oluyor tabi
Size yazmadım? Erkek var mıdır cidden diyen kişiye yazdım, size ne oluyor?Ay iyikine bi akil istedim cidden.
Git özelden yaz ozaman benim konumun altinda napiyorsunSize yazmadım? Erkek var mıdır cidden diyen kişiye yazdım, size ne oluyor?
Ya akil isteyin amenna ama paylastiginiz foto edep disi uyari.almaniz hosunuza gitmesi lazim.o.sizin ozeliniz paylasmayin esinizi dusunun onun onurunu dusunun lutfennAy iyikine bi akil istedim cidden.
Senin öğk konunun altında hiiç işim yok emin olGit özelden yaz ozaman benim konumun altinda napiyorsun
Cok abartiniz artik sildik eeeYa akil isteyin amenna ama paylastiginiz foto edep disi uyari.almaniz hosunuza gitmesi lazim.o.sizin ozeliniz paylasmayin esinizi dusunun onun onurunu dusunun lutfen
Belli belliSenin öğk konunun altında hiiç işim yok emin ol![]()
Bu yargi degil uyari yargida olsa cvp.vermeye hakkiniz yok paylasiminiz berbatti cunkuCok abartiniz artik sildik eee
Yargidan baska birsey yok konunun alrinda soruma cevap bile alamadim
Nedemek cevap vermeye hakkim ? Iyi ozaman duriyim ben burda saldirin hepinizBu yargi degil uyari yargida olsa cvp.vermeye hakkiniz yok paylasiminiz berbatti cunku
yanlis anlama cnm ben erkek falam olur diyince dedim senin konunla alakasi yok yani bnde dikkat ederim hemBelli belli![]()
Sana birse dedigim yokyanlis anlama cnm ben erkek falam olur diyince dedim senin konunla alakasi yok yani bnde dikkat ederim hem
Hamilemisin netleştirdin miKizlar bu sabah test yaptim cok silik cizgi var
Hata icinizden bazilari hamile oldugumu söyledi ama az önce lavaboya giderken bu rengi gördüm acaba hamile degilmiyim ?
Ay aklim bulanikkkkk cok özür dilerim hepinizdenEki Görüntüle 3257588
Noldu sonuç
DegilimNoldu sonuç