Yaa cok teşekkür ederim J Justjustice bir kaç dakka icin de belirdiİlk bir kaç dakikada çıktıysa hayırlı olsun
Yaa cok teşekkür ederim J Justjustice bir kaç dakka icin de belirdiİlk bir kaç dakikada çıktıysa hayırlı olsun
Adet sancısı gibi sancılar oluyor normal çok şiddetli değilse kanama da yoksa dert etmeyin sağlıkla gelsin bebişiniz inşallahYaa cok teşekkür ederim J Justjustice bir kaç dakka icin de belirdisence bu ağrılar neden oluyordur internete bakıyorum yerlesme sancısı vs.diyor ama,olursa ilk hamileliğim olacak hiç bilgili değilim bu konularda
Adet sancısı gibi sancılar oluyor normal çok şiddetli değilse kanama da yoksa dert etmeyin sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
En yakın zamanda doktora gideceğim iyi dileklerin beni çok mutlu etti yorumun icimi ferahlatti teşekkür ettimm J JustjusticeAdet sancısı gibi sancılar oluyor normal çok şiddetli değilse kanama da yoksa dert etmeyin sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
Bebek geliyoEki Görüntüle 3153405 Kızlar adetim 4 gün gecikti şimdi test yaptım böyle çıktı,idrarı bi anda sıktım yanlis sonuç verir mi? . 4 gün önce de yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. Ek olarak adet olacakmışım gibi kasık ve bacak agrım var ne olduğunu anlamadım yardımcı olur musunuz ? :)
Hamilesin hayatım zaten testte de belli ki kanda da çıkmış hayırlı olsunKızlarrrr J JustjusticeSaajan bugün aile hekimine gittim test yaptırdım beta hgc 381 cıktı pozitif veya negatif yazmıyor şimdi ailelere de söyleyeceğiz ayy tereddütte kaldım sizce kesin mıdır ☺
Oyy teyze oluyoruzKızlarrrr J JustjusticeSaajan bugün aile hekimine gittim test yaptırdım beta hgc 381 cıktı pozitif veya negatif yazmıyor şimdi ailelere de söyleyeceğiz ayy tereddütte kaldım sizce kesin mıdır ☺
Doktor muhtemel gebesin seninle daha çok görüşeceğiz dediiHamilesin hayatım zaten testte de belli ki kanda da çıkmış hayırlı olsunama bence çocuğu ve kalp atışını duymadan ailelere söylemeyin daha garanti olur
CanimOyy teyze oluyoruzsaglikla bebeşini kucağına al inseAllah oh oh yannan yannan oynuyalim
Olmaz miii dünyanın en güzel duygusu olabilirDoktor muhtemel gebesin seninle daha çok görüşeceğiz dediihaftaya gel bir daha test yapalım kesin olsun binlere çıksın değer dedi. Bende salı günü tekrar gidicem bakalım çok heycanliiii bi şeymiş kızz vallahi ❤