Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler, sağlıkla gelsin inşallahAcaba hamile miyim miratech testin markası böyle yalnış sonuç alan var mı çok heyecanlym hemen yapar yapmaz çıktı
Ay inşallah vardırÇizgi baya belli canım hayırlı olsun inşallah![]()
Ay inşallah çok teşekkür ederimTebrikler, sağlıkla gelsin inşallah
Ay inşallahSelamlar , bana kalırsa bişiler var gibi![]()
Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahAy inşallah![]()
İnsallah vardır korkuyorum amaHayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah![]()
Canım benim hiç korkma korkacak bişi yok , Allah yanındaİnsallah vardır korkuyorum ama
Ay inşallah çok teşekkür ederimCanım benim hiç korkma korkacak bişi yok , Allah yanındaYarın hemen bi kanda beta-hcg baktır. En kesin sonuç o ama çizgi belli belirsiz değil gayet burdayim diyo aslinda , büyük ihtimal daha çok yeni olduğu için yeni yeni çıkmaya başlamış sanki
![]()
İnşallah bende de vardır çok teşekkür ederimTebrikler bende o marka testi kullanip hamile oldugumu ogrenmistim
Test yaptırırken ne dediniz gebelik için mi kan testi dediniz yoksa direk kan testi mi dedinizKızlar merhaba dün kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı ama hamilelik hormonu yok gibi bakarmısınız
Adetimin 4 gun geciktiğini söyledim hamilelik testi yapalım birde kan testlerine bakalım dediTest yaptırırken ne dediniz gebelik için mi kan testi dediniz yoksa direk kan testi mi dediniz
Beta hcg yazmalı sonuçlarda baktım göremedim deAdetimin 4 gun geciktiğini söyledim hamilelik testi yapalım birde kan testlerine bakalım dedi
E nabızdan bakın bir de isterseniz orda yazarAdetimin 4 gun geciktiğini söyledim hamilelik testi yapalım birde kan testlerine bakalım dedi
Orada bu çıkan sonuçların hiç biri yok birdaha sağlık ocağından testmi aslaa birde şansıma 19 mayıs denk geldiE nabızdan bakın bir de isterseniz orda yazar
Asagıda not yazılmış henüz cıkmayan sonuclarınız var yani beta hcg daha cıkmamış ara ara tekrar girip bakın sisteme genelde daha gec düserKızlar merhaba dün kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı ama hamilelik hormonu yok gibi bakarmısınız