• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim?

Tam anlayamadım ilişki yaşandi ve sonrası adet oldunuz peki adetten sonra başka korunmasız ilişki yaşadınız mı? Eger yaşanmadıysa yoktur bişey çünkü adet olmuşsunuz yaşandıysa ihtimal söz konusu

Tam anlayamadım ilişki yaşandi ve sonrası adet oldunuz peki adetten sonra başka korunmasız ilişki yaşadınız mı? Eger yaşanmadıysa yoktur bişey çünkü adet olmuşsunuz yaşandıysa ihtimal söz konusu
Yok o ilişkiden sonra adet oldum bı daha olmadı sadece şu an ki ağrılar kafamı kurcaladı

Hamilelik demek için çok erken zaten kanda bile çıkmaz çünkü adetinin geçmesi gerekiyor idrar testinde hele hiç çıkmaz. Kuzum sen kedine neden böyle düşünüp dert ediyorsun kistse bile bir sürü kadında var ve şükür ki çözümü var dermansız dert değil. Hamileysende ki inşallah hamişsindir biraz sabredip , kendine stres yapmayıp 10 gün bekle ardından adet olmazsan test yap. Unutma bebek varsa bu yapacağın stres ona da geçer stres yapma iyi düşün iyi olsun ♥️

Hamilelik demek için çok erken zaten kanda bile çıkmaz çünkü adetinin geçmesi gerekiyor idrar testinde hele hiç çıkmaz. Kuzum sen kedine neden böyle düşünüp dert ediyorsun kistse bile bir sürü kadında var ve şükür ki çözümü var dermansız dert değil. Hamileysende ki inşallah hamişsindir biraz sabredip , kendine stres yapmayıp 10 gün bekle ardından adet olmazsan test yap. Unutma bebek varsa bu yapacağın stres ona da geçer stres yapma iyi düşün iyi olsun ♥
Cok teşekkürler canım ♥️

Back