- 12 Nisan 2020
- 273
- 117
- 18
- Konu Sahibi Boncuk annesi
-
Çıkar gün geçmiş sonuçtaAdet tarihim 4 gün geçti..göğüslerim kaşınıyor dolgunlaştı bide..kasıklarım batıyor.birazda koku hassasiyetim var..test aldım yapsam çıkar mı
Hemen yap beklemeye gerek yok gün geçmiş sonuçta hayırlısı olsunAdet tarihim 4 gün geçti..göğüslerim kaşınıyor dolgunlaştı bide..kasıklarım batıyor.birazda koku hassasiyetim var..test aldım yapsam çıkar mı
Teşekkürler canm..dua edin edin kızlar..bende isteyen herkese duacıyımTebrikler. Saglikla kucagina alirsin insallah
Gunde 1 tane. Ben ilk gebeligimde onceden baslamistim, sonra hep duzenli ictim. Ikincisinde cok onemsemedim acikcasi. Beslenmene dikkat etmen onemliFolik asit için geç mi kaldım..günde kaç tane almam lazım
Teşekkürler cnmGunde 1 tane. Ben ilk gebeligimde onceden baslamistim, sonra hep duzenli ictim. Ikincisinde cok onemsemedim acikcasi. Beslenmene dikkat etmen onemli
Yok canım geç kalmadın folik asit için. 400mg'sa günde 1 almalısın.Hastaneler açık demi kontrole gitsem pazartesi
Evet 400 mg b12 de içeriyo..sağol canm rabbim aratmasın hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallahYok canım geç kalmadın folik asit için. 400mg'sa günde 1 almalısın.
Hayırlı olsun hamileliğin
Teşekkkür canmHayırlı olsun günde 1 tane folik asit alabilirsin geç değil ilk 3 ay boyunca devam ediceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?