kızlar hamile miyim sizce lütfen yardım :(

serapyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
3
0
1
42
6 eylülde ilişkim oldu ve boşalma oldu.kızlığımda bozuldu ilkti. 7 saat sonra ella içtim ve ilaca bağlı 2 gün süren kanamam oldu. kanamadan 7 gün sonraya kadar kahverengi leke oldu.7 gün sonra adet oldum. adetten 3 4 gün sonra test yaptm negatif çıktı. ilişkiden 20 gün sonrada kan testi <2.00 çıktı. hamilelik var mıdır 5ten öncesi değil diye biliyorum ama 2 3 gündür midem hafif bulanıyor devamlı ve karnımın alt bölgesine saniyeden daha az süren sancılar geliyor

İlaç içtiysen gebe olman imkansız.

Bulantı hapa yeni başlayanlarda görülebilir, zamanla geçmesi beklenir. Bu yan etki olabilir.

Ama şiddetli karın ağrısı varsa dikkat edin hapın tehlike belirtisi olabilir. 23 gün yanı 3 hafta olmuş. Gebe olduysanız bile karın ağrısı bir gebelik belirtisi değildir. Bulantı da 5. hafta ile 8. hafta arasında görülür. 12. haftadan sonra da azalır. Büyük ihtimal hapın yan etkisidir. Ama karın ağrısına dikkat edin. Doktora başvurmanız gerekiyor.

H
Hamilelik olsa ilişkiden 15 gün kadar sonra idrar testinde çıkıyor 10 gün sonra da kanda çıkıyor. Adet oldum diyorsunuz hamilelikte adet kanaması değil leke şeklinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…