Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım yalnız balık yağı q10li olmalı ona dikkat et.. gönlünüze göre olur inşallah..

günde kaç tane kullanıyordunuz ve sonucu ne kadar zaman sonra aldınız?yani düşükten sonra hamile kalamıyor muydunuz?tedavi görmediniz mi hiç?ya ben de bir düşük yaptım 2 yıl oldu.hala hamile kalamdm o yüzden detaylı soryrm.kusura bakmayın

İlacı almadan doktorunuza danışın o daha iyi yönlendirebilir, ben aldığım yerin tavsiyesi üzerine günde 1 tane alıyordum, sanırım 2-3 ay kullandım. Maalesef eski doktorun tavsiyesi ile düşüğün hemen ertesi ay bir kez aşılama denemiştim, çok rahatsız oldum ve doktorumu değiştirdim. Şuan ki doktorum ise rahat olup normal yollardan denememi söyledi. Kafaya takınca da olmuyor, uygulaması zor farkındayım ama biraz rahat olmak lazım.

Olmadı canım yine.bugün geldi kırmızılar: ((çok mutsuzum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğim onu allah bilir ol derse olmayacak şey yoktur biliyorsun inşallah hamilesindir bende beraber :)))

Islh 😌 Doktora gittim ilaç verdi enfeksiyon için ama adet gününe kadar bekle dedi..O gün adet olmazsan kan testi yaptir hamile degilsen ilacı kullanmaya başla dedi..testi şimdi yaptirsam çıkmaz mi ki hazır erken yaptırmak için bir bahane buldum

Olmadı canım yine.bugün geldi kırmızılar: ((çok mutsuzum...

Tatlım benim üzülme lütfen ya olsaydı da kimyasal olsaydı düşük olsaydı allah korusun hevesin yarım kalsaydı demekki Rabbim böyle hayırlı verdi benim de iki gün var belirti de yok olmazsa doktora gidicem zaten

Gecen ay doktor bana da öyle dedi bende aynen senin gibi düşündüm ama çıkmadı çok ağladım test yapınca insan daha çok umutlanıyor ben bu ay söz verdim kendime yapmayacam adet gününü bekleyecem senin kaç gün kaldı adete

Evet ya insan çok umitleniyor bir de bekliyorsun 1 saat, sonra hemşire geliyor maalesef negatif diyor çok sinir bozucu Benim 3 gün kaldı adetime. .hafif hafif karın agrilarim başladı. .Zaten buradaki özel hastaneye sordum gebelik testine 58 lira dediler, başka bir tıp merkezi de laboratuvar da kimse yok pzt gelin dedi..vazgeçtim kısacası:)

Evet haklısın sonunda güzel olsa değer de beklemeye inşallah bizde birgün o güzel haberle döneriz evimize benim kahverengi akıntı geldi artık adet olurum 😢 iki gün erken oldu normalde ayin ikisinde olmam lazım bu ay da hayırlısı böyleydi demek

Hadi yaa Belki gerisi gelmez yerleşme dir😐 Değil se de dediğin gibi hayırlısı olsun napalım bebisler mutlaka uygun zamanı bekliyor biz çok acele ediyoruz 😊 üzülmek ümitsizliğe kapilmak yok devam 😚😚

Malesef canım adet oldum bugün ama bebeğimin daha zamanı var demekki bu defa doktora gidicem bakalım sorun yoktur inşallah en azından içim rahat beklerim sonra çalışmalara son hız devam 😀

kız bak böyle giderse senden önce hamile kalçam ha benim adetimin 4. günü bugün aramızda 3 gün mü vardı...en azından adetin zamanın da geliyor buna şükret canım...düzenli adet olmak için bile ne kadar çok uğraşıyor kadınlar...senin bebeğin dediğin gibi zamanı var demek ki ama bu sefer doktoru ihmal etme

çok faydalı canım çokkk bol bol kilo alırsın işte

adet bitiminde de yoğun olarak bu akıntıdan oluyorsa rahim ağzı yarası olabilir..kontrol ettirmek lazım

adet bitiminde de yoğun olarak bu akıntıdan oluyorsa rahim ağzı yarası olabilir..kontrol ettirmek lazım

Doktora gittim canım geçen ay antibiyotik kullandığım için mantar olmuştum mantar ilacını tam kullanamamistim bu yüzden tekrarlamis enfeksiyon şeklinde. .

Ben de bugun adet oldum Perşembe kan vericem artık 😕

kız bi dur sıranı bekle önce ben sonra sen alala çok şükür canım herşeyde vardır bi hayır rabbim bizden daha merhametli en azından dediğin gibi düzenli adet oluyorum bizim aramızda 5gün vardı da ben bu ay bir gün erken adet oldum yavaş yavaş farkı kapatıp sana yetişmeye mi çalışıyorum ne anlamadım ki

çok faydalı canım çokkk bol bol kilo alırsın işte

kız ayşeee gel buraya bi hani adetin ikinci günü bal tarçın çörek otuna başlanıyo ya benim reflü var tarçın bana yasak sadece bal ve çörek otu olmaz mı ki

selamun aleykum kardeşler bende gecen ay kımyasal gebelik gecırdm bazı yerlerde hemen hamıle kalanların yorumunu okudum bakalım bu ay nasıl olacak

selamun aleykum kardeşler bende gecen ay kımyasal gebelik gecırdm bazı yerlerde hemen hamıle kalanların yorumunu okudum bakalım bu ay nasıl olacak

aleyküm selam canım çok geçmiş olsun bu ay korunmanı tavsiye ederim ben bir ay ara verki rahim kendine gelsin oluşan yeni bir gebeliği taşıyabilsin besleyebilsin ki bebeğin sana tutunabilsin rabbim bir dahakinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…