Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamıle kalmak için bu duaları okuyun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Şöyle anlatayım arkadaşlar ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım ve ben dualarla hamıle kaldıgımı düşünüyorum sizinle de paylaşmak istedim
1.Meryem suresi her gün özellikle ilişkiden önce eşinizle birlikte okuyun
2.Allahın esmaül hüsnalarıyla dua edin
3.hz zekerrıyanın duasını okuyun (Allahım bana senin katından temız bir nesil bağışla diye dua edin)
4.Her gun istediğiniz kadar salatı tefriciye okuyun
5.Kenzül Arş duası okuyun
6.Duaya başlarken salavatla başlayıp salavatla bitirin
İnşâllah Allahın izniyle bebeklerımıze kavusursunuz rabbım bana bu dualarla nasıp etti ama benden geri aldı v Ebu benım imtihanım belkı de daha iyisini vermek için aldı benden o yuzden sabır edın dua edin tevekkül edin ve asla isyan etmeyin. Allah sabredenlerle beraberdir

Hepsini yapiyorum Sermec tik yok hala esim hayatta acip da okumaz meryem suresine baslamstm regl oldm yine kaldi cevremde okuyan kmsede olmaz kalakaldm

Hepsini yapiyorum Sermec tik yok hala esim hayatta acip da okumaz meryem suresine baslamstm regl oldm yine kaldi cevremde okuyan kmsede olmaz kalakaldm
Canım sabret inşallah olacak bır gun Allahım nelere kadir o isterse her şey olur

Evet canım çok güzel söyledin
Hepimiz farklı şekillerde imtihana tâbiyiz ve bu imtihanı ancak tevekkül edenler kazanır
Bende yaşamıştım biliyorsun... Çok şükür derim çünkü Allah bizim için en doğrusunu bilir ,vardır bunda da hayır...
Tekrarını yaşatmasın . Sağlıklı hamilelikler nasip etsin cümlemize
Bu arada bende oğluma hamile kalmadan önce 41 gün Meryem suresini okumuştum, hergün Yasin suresi , hergün 21 defa Yâ Musavvir çektim.
Bide her namazdan sonra Hz.İbrahim'in evlat duası
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiiin"

Şöyle söyliyim ben Meryem suresini okurken regl olup temizlendikten sonra devam ettim okumaya hatta bide araya ameliyatım girmişti sonra 41 güne tamamladım ertesi ay hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun:) Olacağına inanarak kesin olarak Allah'tan bekleyerek okunursa elbet Rabbim nasip eder. Şimdi tekrar istiyorum Allah sizlerede banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sag ol canm o ya musavvırı karı koca oruc acarken söylemelıymış gectıgımız ramazan gunu her iftarda esımle beraber yaptık bakalım rabbim ne gösterecek

Varsa başka ben bu duaları okudum hamile kaldım diyen paylaşsın arkadaşlar birbirimize vesile olalım.

Sag ol canm o ya musavvırı karı koca oruc acarken söylemelıymış gectıgımız ramazan gunu her iftarda esımle beraber yaptık bakalım rabbim ne gösterecek

ALLAH duaları zayi etmez canım
Musavvir'in anlamı yaratan,tasvir eden demek bak onu bana ablam söylemişti kendisi de okuyordu o benden önce hamile kalmıştı hemde imkansız denecek bi şekilde... Öyleki adetinin gecikmesini bile kâ'le almamıştı
O derece ummuyordu çünkü .. ama Yüce Yaratan için zorluk yok, O dileyince Ol der ve hemen oluverir. Yeterki inanalım isyan etmeyelim bide canım sadaka vermekde önemli biz bir mazlumu sevindirirsek Allah'da bizi sevindirir

Aynen canım sana katılıyorum haklısın elımden geldıgımce sadaka vermeye dua almaya calışıyorum

Aynen canım sana katılıyorum haklısın elımden geldıgımce sadaka vermeye dua almaya calışıyorum

ALLAH dualarının kabulüne vesile kılsın
Özellikle yetimleri yaşlıları engellileri sevindirmek çok sevap
3 kişinin duası kabul olurmuş
1- Anne baba duası
2- Mazlumun duası
3- Misafirin duası
Bide seher vaktinde edilen duaları Allah geri çevirmez, herkes uyurken Rabbine yalvaranları.. ağlayarak secdede edilen duaları
Bunu bizzat ben yaşadım ne zaman hıçkırarak ağlarken dua ettiysem Rabbim kabul etti elhamdulillah... Ama bugün olmasada yarın ..
Sabredelim yeterki inanmaktan vazgeçmeyelim

Aynen öyle yapıyorum Canım geceleri seher vakti her an aglayarak yalvararak sesleniyorum rabbıme cevremde bana cok dua eden var inşallah birisinin duası kabul olur

Salati azam a basladim ben de her gece 100 okuyorum cok icimi rahatlatiyor adeta uzun olmasina ragmen kosuyorum gece olsada okusam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…