Haklısın ne deyim.. Bahane olduğu çok belli.Is icin yapmistirim demesi sacma. Elbetteki is icin degil. Sonucta sadece bizimki kizi takip ediyor. Paylastigi seyleri gormesi icin, kizin da bunu takip ediyor olmasi lazim. E kiz takip etmedigine gore, is icin paylastigi seyleri goremiyor. kendisi de biliyo bunu salak degil. Dolayisiyla isle falan alakasi yok.
Face i kapattirmak cozum degil ki. Daha once uzun sure kapaliydi zaten facei. Sonucta ben her zaman buadami takip edemem ne yapiyor ne ediyor diye. Bugun face kapatsam, yarin baska birsey yapacak. Niyeti bozan her turlu yapar.facesini kapattirin..?
hmm eşinize güveniniz kalmamış ozaman yapılacak bişey yok sanırımFace i kapattirmak cozum degil ki. Daha once uzun sure kapaliydi zaten facei. Sonucta ben her zaman buadami takip edemem ne yapiyor ne ediyor diye. Bugun face kapatsam, yarin baska birsey yapacak. Niyeti bozan her turlu yapar.
Sınavı hakkıyla verip şu adamcığın totosuna tepiği koyuverirsin inşallahMerhaba kizlar!
Esimle ilgili ikinci kez konu aciyorum. Esim de demek istemiyorum artik. Zaten hep sorunlarimiz vardi. Sevgisizligi beni biktirmisti. Simdi bir de facebook cikti basima. Bu kadarini da yapmaz diye dusunuyordum. Guvenimi de saygimi da yerle bir etti. Facebook da bi kac tane kizi takip etmeye baslamis. Hepsi de oturdugumuz sehirde. Muhtemelen kendi arkadas listesinde ekli olanlardan birilerinin arkadaslari bu kizlar. Ama tanidik degiller kesinlikle. Bir de komsumuzun kizini takip etmeye baslamis facebook da. O kiz da biz evlendigimiz zaman liseye gidiyordu. Simdi bitti sanirim okulu. O zamanlar o kizla ilgili bana birseyler sotlemisti. Bana asik bu falan diye. Sonradan bende dikkat ettim kiza hakkaten oyleydi. Oyle bakiyordu aval aval. Yasi kucuk diye umursamadim hic. Sokakta gorursem konusuyoruz falan. Hic kotu dusunmedim yani. Ergenlik doneminde hepimizin basindan gecti boyle seyler diye dusundum. Dun esimin face ine bakarken, bukizi takip etmeye basladigini gordum. Kanim dondu. Ne yapmaya calisiyor bu adam diye kafayi yedim. Aksam gelince sordum. Kizardi bozardi, hatirlamiyormus gibi yapti. Bilmiyorum hatir
lamiyorum dedi. Soylenebilecek en kotu yalandi. Zaten beceremez yalan soylemeyi cok belli eder.
Simdi bu aralar, bi yakiniyla beraber internetten satis isine girdiler. Int. Sitesi falan actilar. Facebookdan da sayfa actilar. Isleriyle ilgili surekli paylasim yapiyorlar. Ayrica kendi faceinde paylasiyor biseyler. Bu yuzden baya bi kisiyi ekledi arkadas olarak. Daha cok kisiye ulasmak adina. Ama ya hep erkekdi ekledikleri, ya da esiyle ortak hesap kullananlar falan. Onlari sorun etmedim ben. Ama bu kizlar, ozellikle komsu kizi, benim midemi bulandirdi. Haliyle savunmasi da bu is oldu. Is icin onume gelen herkesi ekliyorum, o yuzden eklemisimdir dedi. Hatta bana dedi sende ac benim face i ekle birilerini. Guya normal gostermeye calisacak. Bu kizla ilgili bana soylediklerini unuttun mu dedim. Kesinlikle is nedeniyle degil. Ayrica sanki o kizi eklemesen isiniz batacak dedim. Bi o kiza mi kaldi sizin isiniz dedim falan. Her zamanki gibi sacmaladigimi soyledi. Ben ciktim odadan. Ama artik birak ona olan sevgimi falan, evliligime olan saygimi kaybettim. Ben evliyim diye herseyime o kadar dikkat ediyorum ki, normalde de karsi cinsle hep mesafeli olan biriyim zaten. Simdi onun boyle yapmasi, hissettigim herseyi bitirdi. Ustelik yarin bu kafayla sinava girecegim. Bosanmak istiyorum artik ya. Zaten hicbirsey yolunda gitmiyor. Su sinavi bi atlatayim, ailemle konusayim diyorum kizlar. Sizce de hakli degil miyim?
Yani ben evli insanlarin facebook , instagram kullanmalrina karsiyim , daha kac yuva daha yikilacak bu yuzden ?Merhaba kizlar!
Esimle ilgili ikinci kez konu aciyorum. Esim de demek istemiyorum artik. Zaten hep sorunlarimiz vardi. Sevgisizligi beni biktirmisti. Simdi bir de facebook cikti basima. Bu kadarini da yapmaz diye dusunuyordum. Guvenimi de saygimi da yerle bir etti. Facebook da bi kac tane kizi takip etmeye baslamis. Hepsi de oturdugumuz sehirde. Muhtemelen kendi arkadas listesinde ekli olanlardan birilerinin arkadaslari bu kizlar. Ama tanidik degiller kesinlikle. Bir de komsumuzun kizini takip etmeye baslamis facebook da. O kiz da biz evlendigimiz zaman liseye gidiyordu. Simdi bitti sanirim okulu. O zamanlar o kizla ilgili bana birseyler sotlemisti. Bana asik bu falan diye. Sonradan bende dikkat ettim kiza hakkaten oyleydi. Oyle bakiyordu aval aval. Yasi kucuk diye umursamadim hic. Sokakta gorursem konusuyoruz falan. Hic kotu dusunmedim yani. Ergenlik doneminde hepimizin basindan gecti boyle seyler diye dusundum. Dun esimin face ine bakarken, bukizi takip etmeye basladigini gordum. Kanim dondu. Ne yapmaya calisiyor bu adam diye kafayi yedim. Aksam gelince sordum. Kizardi bozardi, hatirlamiyormus gibi yapti. Bilmiyorum hatir
lamiyorum dedi. Soylenebilecek en kotu yalandi. Zaten beceremez yalan soylemeyi cok belli eder.
Simdi bu aralar, bi yakiniyla beraber internetten satis isine girdiler. Int. Sitesi falan actilar. Facebookdan da sayfa actilar. Isleriyle ilgili surekli paylasim yapiyorlar. Ayrica kendi faceinde paylasiyor biseyler. Bu yuzden baya bi kisiyi ekledi arkadas olarak. Daha cok kisiye ulasmak adina. Ama ya hep erkekdi ekledikleri, ya da esiyle ortak hesap kullananlar falan. Onlari sorun etmedim ben. Ama bu kizlar, ozellikle komsu kizi, benim midemi bulandirdi. Haliyle savunmasi da bu is oldu. Is icin onume gelen herkesi ekliyorum, o yuzden eklemisimdir dedi. Hatta bana dedi sende ac benim face i ekle birilerini. Guya normal gostermeye calisacak. Bu kizla ilgili bana soylediklerini unuttun mu dedim. Kesinlikle is nedeniyle degil. Ayrica sanki o kizi eklemesen isiniz batacak dedim. Bi o kiza mi kaldi sizin isiniz dedim falan. Her zamanki gibi sacmaladigimi soyledi. Ben ciktim odadan. Ama artik birak ona olan sevgimi falan, evliligime olan saygimi kaybettim. Ben evliyim diye herseyime o kadar dikkat ediyorum ki, normalde de karsi cinsle hep mesafeli olan biriyim zaten. Simdi onun boyle yapmasi, hissettigim herseyi bitirdi. Ustelik yarin bu kafayla sinava girecegim. Bosanmak istiyorum artik ya. Zaten hicbirsey yolunda gitmiyor. Su sinavi bi atlatayim, ailemle konusayim diyorum kizlar. Sizce de hakli degil miyim?
hamile halimle sinir krizi geçirdim zaten bende.hayır sosyal arkadaşla hiç böyle bir muhabbetim olmadı benim.eskiden esmerimler, küçüğümler havada uçuşuyordu mesajlarda.ben bunlara son verdim diye birde suçlu oldum.ben asosyalmişim ve kötü niyetli bakıyormuşum.o geyik yapıyormuş sadece.Afedersin ama eşin midemi bulandırdı ne dmek sırdasımdı bir erkek nasıl bukadar saygısızca ve çirkin laflar kullanır
Geyikmi böyle geyikmi olurya resmen size saygısìzlık yapmışhamile halimle sinir krizi geçirdim zaten bende.hayır sosyal arkadaşla hiç böyle bir muhabbetim olmadı benim.eskiden esmerimler, küçüğümler havada uçuşuyordu mesajlarda.ben bunlara son verdim diye birde suçlu oldum.ben asosyalmişim ve kötü niyetli bakıyormuşum.o geyik yapıyormuş sadece.
Zaten yaptigi bana da sacma geliyor. Isleri adina acilmis bir facebook sayfasi var zaten, orda kimi ekliyorsa ekliyor karismiyorum inan. Kendi hesabina da abidik gubidik kisiler eklemesini aciklayamaz hicbirsey. Ben zaten cok karsiyim bu face de tanidik tanimadik birsuru insanin eklenip, surekli birseyler paylasma olayina. Yapacak olsam, aynen dedigin gibi kapinin onunde bulurum kendimi. Eski is yerimde calisanlarin telefonlari kayitli kalmis diye, onlari bile sildi telefonumdan. Kayit bile etmemem gerekiyormus ona gore.Canım benim bizde karı-koca e-ticaret işi yapıyoruz 6 senedir ne eşim ne de ben müşteri bulmak adına facebook hesaplarımıza birilerini eklemedik. Bildiğin püsküllü yalanlar... Aynı şekilde sen o işi yapsan, fb hesabına adamları eklesen emin ol kendini kapının önünde bulurdun. Şahsi fikrim böyle bir evliliği sonlandırman yönünde, yakın bir zamanda emin ol birileriyle yazışıp kaynaşacaktır. Yok ayrılmam gibi bir niyetin varsada ortak facebook hesabı açın, bir halt yemeyecekse eğer, ılımlı yaklaşır bence.
Öte yandan, sende biraz gizemli kadını oyna, fön çektir arkadaşlarımla buluşacağım de süslen püslen çık bak bakalım nasıl kıymete biniyorsun.
Tekmeyi vurmak degilde istedigim, sadece cekip gitmek. O kadar bunaldim ki yalniz yasamak istiyorum artik.Sınavı hakkıyla verip şu adamcığın totosuna tepiği koyuverirsin inşallah
Çekip git ama sağlam yere ayağını bas istiyorum . Tekmeyi bas derken bunu kastettim ...Tekmeyi vurmak degilde istedigim, sadece cekip gitmek. O kadar bunaldim ki yalniz yasamak istiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?