Kizlar haksiz miyim?

Eşinin ona karşı bişey hissetmediği içime doğuyor bilemiyorum. Tanıdık olduğu için eklemiş olabilir. Hemen boşanma kararı verme eşinede birşey deme onu sadece gözlemle. Eğer kıza karşı birşey hissediyorsa muhakkak iletişime geçecektir.

Haklısın ne deyim.. Bahane olduğu çok belli.

facesini kapattirin..?
Face i kapattirmak cozum degil ki. Daha once uzun sure kapaliydi zaten facei. Sonucta ben her zaman buadami takip edemem ne yapiyor ne ediyor diye. Bugun face kapatsam, yarin baska birsey yapacak. Niyeti bozan her turlu yapar.

Face i kapattirmak cozum degil ki. Daha once uzun sure kapaliydi zaten facei. Sonucta ben her zaman buadami takip edemem ne yapiyor ne ediyor diye. Bugun face kapatsam, yarin baska birsey yapacak. Niyeti bozan her turlu yapar.
hmm eşinize güveniniz kalmamış ozaman yapılacak bişey yok sanırım

Sınavı hakkıyla verip şu adamcığın totosuna tepiği koyuverirsin inşallah

O kız eşinizi takip etse neyse de
eşiniz etmesi tabi ki bunu düşünmenize neden olur

Yani ben evli insanlarin facebook , instagram kullanmalrina karsiyim , daha kac yuva daha yikilacak bu yuzden ?

Afedersin ama eşin midemi bulandırdı ne dmek sırdasımdı bir erkek nasıl bukadar saygısızca ve çirkin laflar kullanır

Afedersin ama eşin midemi bulandırdı ne dmek sırdasımdı bir erkek nasıl bukadar saygısızca ve çirkin laflar kullanır
hamile halimle sinir krizi geçirdim zaten bende.hayır sosyal arkadaşla hiç böyle bir muhabbetim olmadı benim.eskiden esmerimler, küçüğümler havada uçuşuyordu mesajlarda.ben bunlara son verdim diye birde suçlu oldum.ben asosyalmişim ve kötü niyetli bakıyormuşum.o geyik yapıyormuş sadece.

Canım benim bizde karı-koca e-ticaret işi yapıyoruz 6 senedir ne eşim ne de ben müşteri bulmak adına facebook hesaplarımıza birilerini eklemedik. Bildiğin püsküllü yalanlar... Aynı şekilde sen o işi yapsan, fb hesabına adamları eklesen emin ol kendini kapının önünde bulurdun. Şahsi fikrim böyle bir evliliği sonlandırman yönünde, yakın bir zamanda emin ol birileriyle yazışıp kaynaşacaktır. Yok ayrılmam gibi bir niyetin varsada ortak facebook hesabı açın, bir halt yemeyecekse eğer, ılımlı yaklaşır bence.

Öte yandan, sende biraz gizemli kadını oyna, fön çektir arkadaşlarımla buluşacağım de süslen püslen çık bak bakalım nasıl kıymete biniyorsun.

Geyikmi böyle geyikmi olurya resmen size saygısìzlık yapmış

o zaman face şifresini versin sana iş harici bak

Zaten yaptigi bana da sacma geliyor. Isleri adina acilmis bir facebook sayfasi var zaten, orda kimi ekliyorsa ekliyor karismiyorum inan. Kendi hesabina da abidik gubidik kisiler eklemesini aciklayamaz hicbirsey. Ben zaten cok karsiyim bu face de tanidik tanimadik birsuru insanin eklenip, surekli birseyler paylasma olayina. Yapacak olsam, aynen dedigin gibi kapinin onunde bulurum kendimi. Eski is yerimde calisanlarin telefonlari kayitli kalmis diye, onlari bile sildi telefonumdan. Kayit bile etmemem gerekiyormus ona gore.
Bi ara ortak kullanmistik da face i. Ben sonra vazgectim. Ugrasmakda istemiyorum acikcasi. Onu yapmasin bunu yapmasin diye, surekli bi onlem almak istemiyorum. Bazen diyorum ki ne yaparsa yapsin, bir an once bende cikayim hayatindan. Cok yoruldum cunku. Birde aldatilmayi cekemem.

başka şeylerde var galiba. bu tek başına boşanma kararı aldırmaz. kız bence hala aşık değildir ergenlikte öyle hayranlıklar oluyo geçiyo kaç tane erkek geçmiştir kızın hayatından. tehdit yaratacak gibi değil sanki. kocanızda kızı merak etmiş olabilir. insan bazen merak ederde eski sevgililerine falan bakarya. ama haklı mısınız sonuna kadar. ben olsam bende kıskanır kavga çıkarırdım. başka şüpheli hareketleride var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…