- 28 Kasım 2010
- 41.705
- 138.229
- 798
Eveeet ben de birisinin evde yaptığı nişanda görüp böyle bir şey yapmaya karar vermiştim zaten :))
Fiyat listesi geldi. Biz 70 kişi üzerinden fiyat aldık canım. Benim seçtiğim 20 kişilik bir pastaymış (ki en sadesini seçmeye özen gösterdim) 210 tl. Bunun dışında 50 kişilik bir pasta olacak arka tarafta diğer misafirlere de dağıtmak için o da 200 tl.
ayrıca 3 adet garson kız gönderiyorlar bir de onları ve misafirleri yönlendirmek amaçlı şef garson. kılık kıyafet hazır geliyorlarmış tabi diğer mutfak gereçlerini de getiriyorlar. Sadece mutfağı kullanacaklarmış bunların ücreti ise 1.500 tl. Bu fiyatlara KDV dahil değilmiş.
Henüz bir pazarlık yapmadık son fiyat ne olur bilemiyorum şu tabloya göre 3 saatlik organizasyon 2 bin liraya geliyor. Menüde oynama yapıp yapamayacağımızı sorucam sadece. Fiyatı ne kadar aşağı çekersem o kadar iyi çünkü...
Menüyü de yazayım tam olsun o zaman.
MENÜ
YİYECEKLER
 SEBZELİ EV POĞÇASI-----------------------1 ADET
 PEYNİRLİ MAYDANOZLU KANEPE-----1 ADET
 SAÇAKLI-----------------------------------------1 ADET
 ISPANAKLI BÖREKAS-----------------------1 ADET
 SOSİSLİ MİNİ PİZZA--------------------------1 ADET
 HİNDİSTAN CEVİZLİ MİNİ EKLER-------1 ADET
 TARÇINLI&ÇİKOLATALI BİSKÜVİ------1 ADET
İÇECEKLER
 ÇAY
 LİMONATA
 COCA-COLA, DİET COCA-COLA, COCA-COLA ZERO, ICE-TEA,FANTA
 GAZOZ(Uludağ)
 MEYVE SUYU(Aroma-Portakal, Kayısı, Şeftali, Vişne, Elma)
Canim aldigin fiiyat cok uygun bence ama benim nisanim bu kadar kalabalik olmayacak eve sigdirmama imkan yok aile arasinda yapacagim bir de kis oldugu icin kapi onunde de olamayacak mecburen maksimum 40lisilik birseyler dusunuyorum insallah hayirlisiyla atlatirsin simdiden mutluluklar dilerim