Hayatta herseyin hayirlisi canim ama haklisin uzun sureli birlikteliklerde uzatmamak gerekiyor
aynen canım.bakalım neler olacakk.herseyın hayırlısı
Ben gelin hamamını Mahkeme hamamında yaptın. Gelen herkes için 20 TL ödedim. Biz 30 Kişiydik, o yüzden o gün hamama bizden başka kimse alınmadı. İkramlıkları biz kendimiz götürdük. Müzik için de isterseniz USB veya CD götürüyorsunuz isterseniz bayan müzisyenler oluyorlar. Biz her ikisini uyguladık diyebilirim. Müzisyen için 150 TL ödedik. Bir de gelenlere ben hediyelik dağıttım hatıra olarak. Gelenler derken, hepsi arkadaş çevremdi, ve de gençler. Yaşlılar kına da eğlendi yani
Bunlarda hatıra olarak dağıttıklarım. Belki fikir olur senin için.
1.Resim: Törpü
2.Resim:Cımbız
3. ve 4.Resim: Spa Seti
Eki Görüntüle 922686 Eki Görüntüle 922687 Eki Görüntüle 922688 Eki Görüntüle 922692
Bu arada damat bohcamda neler var onu anlatayim istiyorum:)
Cok fazla butcem yoktu karinca kararinca birseyler almaya calistim
Damatlik
Damatlik gomlek beyaz renk
Gunluk giymeye gomlek
8cift corap
8atlet
8kulot
Deodorant sabun roll on parfum ve kozmetik cantasi
Kulak temizleme cubugu
Manikur seti
Pijama takimi
Esofman takimi
Tras takimi
Tras kopugu after shave ve tras sonrasi balsami
3cift terlik
Seccade tesbih takke
3kazak
2uzun kollu tahirt
2kisa kollu tshirt
2esofman alti
1yelek
1cift kisilik nevresim takimi
1battaniye
Kemer damatlikla kullanmak icin
Deri cuzdan kol dugmesi takimi
Sigara tabakasi
Damatlik ayakkabi
Gunluk giymeye ayakkabi
Gunluk kullanmaya canta
2banyo havlusu
1el havlusu
1bornoz
Unuttugum birsey var mi aldigim su an bilemiyorum
Canim kiyamam sana ama inan bunlar asilir yeter ki siz konusmayi anlasmayi bilin bak bende kayinpeder kayinvalide yok bile biz herseyi ikimiz yapiyoruz oturup konusuyoruz en ince ayrintisina kadar sen de tek tek liste yap ve soyle maddi manevi neye ihtiyacin var erkek arkadasin da sana bunu yapabiliriz bunu yapamayiz desin sakin yapilamayacaklar yuzunden mutsuz olma surat asma sana yazik gercekten erkekler bizler kadar dusunceli degil
Sehirler uzaksa birbirine herseyi bir arada yapmakta fayda var bohca alisverisine de annene soyle deki ben yalniz gidicem erkek arkadasin da kendi ailesine soylesin zaten senin annen gelmeyince karsi tarafin annesinin gelmesi cok yanlis beraberce halledersiniz hem cok eglenceli olur hem de kafan mesgul olmaz hicbirseyle
canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Benimde 23 martta nişanım var çok stres yapıyorum nasıl olcak diye. Bohça için baya şey almışsın ne kadar tuttu hepsi?
hayırlı olsun canım hiç kafana takma böyle şeyleri bi kaç ay sonra gelip geçtiğinde boşuna bu kadar stres yapmışım diceksin:) benimde martın 23 ünde nişanım var geçen sene nisanda sözümüz oldu sözde çok stres yapmıştım kafamda bin bir türlü şey vardı hiç bişey düşündüğüm gibi olmadı boşuna stres yapmışım herşeyi oluruna bırak kendiliğinden gelişiyo zaten. Benimde bohça alışverişim var bakalım nasıl olcak ne alcaklar ben şunu alın bunu alın diyemem de ama alınması gereken neyse onu alırlar heralde diye düşünüyorum sonuçta bi kere yapılcak bişey.
canım hayırlı olsun çok güzel olmuş.
Kizlar gelin bohcasi alisverisine ciktik iste bana gelecek olanlar
Uc takim sutyen kulot
Bes tane tek kulot
Bes tane kulotlu corap uc tane etek
İki tane bluz
Bir kolye
Tuylu gelin terligi
Gelinlik altina babet
İki tane gecelik
Bir tane sabahlik ve icinin sortlu takimi
Uc tane corap
Kozmetik seti
Bakim seti
Lif kese ve yemeniler havlular
Nevresim takimi
Battaniye
Ayna tarak takimi
Amin canim cok tesekkur ederim seninkiler daha guzel olur insallah ben bunlari bir kerede almadim ama hepsinin toplami bin lirayi gecmemistir hesapli davranmak lazim marka urunleri indirimde almaya gayret edersen rahat edersin canim simdiden mutluluklar
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan :) alınması gerekenler alınmış zaten
Kızlaarrrr hepinize şimdiden kocaman kocaman mutluluklar :))) Allah utandırmasın...
Ben de katılıyorum aranıza hem de Bursa'dan. Konuyu açan arkadaş gibi; isteme-söz-nişan üçü bir arada olacak.
Ben İstanbul'da okuyorum. Salon tutup onlarla ilgilenmeye vaktim yoktu nişan için bu yüzden dedem ve babaannemin evinde olacak. Kısmetse şubatın 8'inde.
Altıparmak uzay pastanesiyle anlaştım iki hostes kız, bir şef garson gönderecekler. Kesilecek pasta, tabaklarda ikram edilecek kanepeler kurabiyeler hatta tabak çanak ne varsa her şeyi onlar getirip giderken de toplayıp götürecekler çok büyük kolaylık olacak bizim için.
Bohçalarınıza baktım da maşallah pek bir kalabalık :) bizde anneye babaya ve damada yapacağız. ama bu kadar çok şey almaya vaktim olmayacak ben hafta sonları gidebiliyorum sadece Bursa'yadaha kısıtlı tutmak zorundayım maalesef.
Bu arada kış gelinleri demişsiniz şimdi gördüm benim düğünüm ağustosta olacak ama yazmışken silmek istemedim.
saol canım çok iyi almışsın ben bu kadar teferruatlı değil ama genel olarak bohçaya koyulması gerekenler için bi ön arştırma yaptım fiyat aldım bi kaç yerden 600 lira tuttu sen o kadar şeyi 1000 liraya çok iyi almışsın. Tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın:)
Cok tesekkur ederim canim insallah sen daa guzellerini bulursun ben mesela cogunu indirimde ozdilekten almistim erkek kiyafetlerinde cok uygun fiyatlari yakalamak mumkun oluyor
Canim hosgeldin agustosta dugunun olabilir ama olsun kisin nisan soz yapiyorsun sen de bizdensin yani bak birsuru ortak ozelligin var
Insallah cok cok cok mutlu olursunuz canim
Pastane organizasyonun cok mantikli ve harika bir fikir bence fiyat olarak ne kadara anlastin ve kac kisilik anlastiniz canim?alisverisler ne durumlarda
Sağ ol canım benim hepimiz çok mutlu olalım inşallah :)
Bana bugün fiyat için mail atacaklardı ama henüz gelmedi. Benden kişi sayısı belirtmem istendi onlar ona göre garson ve yiyecekleri ayarlayacaklarmış. Fiyatlar oynar diye düşünüyorum verilecek tabaklara ve kesilecek pastaya göre. Ben çok masraf yaptırmak istemiyorum açıkçası o yüzden güzel ama sade bir menü hazırlatmayı düşünüyorum. Kesinleşince sizlerle tekrar paylaşırım :)
Tam da calmalik fikir canim yaaaacok merak ediyorum fiyati organizasyonun guzel olacagindan zaten suphem yok Allah mutlu mesut daha guzel gunlerinizi gormeyi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?