Nişan Kizlar hadi 2014 kış gelinleri olarak toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Gelin hanimlar nerelerdesiniz var mi gelirmeler?

canım hayırlı olsun çok güzel olmuş.

canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Benimde 23 martta nişanım var çok stres yapıyorum nasıl olcak diye. Bohça için baya şey almışsın ne kadar tuttu hepsi?

hayırlı olsun canım hiç kafana takma böyle şeyleri bi kaç ay sonra gelip geçtiğinde boşuna bu kadar stres yapmışım diceksin:) benimde martın 23 ünde nişanım var geçen sene nisanda sözümüz oldu sözde çok stres yapmıştım kafamda bin bir türlü şey vardı hiç bişey düşündüğüm gibi olmadı boşuna stres yapmışım herşeyi oluruna bırak kendiliğinden gelişiyo zaten. Benimde bohça alışverişim var bakalım nasıl olcak ne alcaklar ben şunu alın bunu alın diyemem de ama alınması gereken neyse onu alırlar heralde diye düşünüyorum sonuçta bi kere yapılcak bişey.

canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Benimde 23 martta nişanım var çok stres yapıyorum nasıl olcak diye. Bohça için baya şey almışsın ne kadar tuttu hepsi?

Amin canim cok tesekkur ederim seninkiler daha guzel olur insallah ben bunlari bir kerede almadim ama hepsinin toplami bin lirayi gecmemistir hesapli davranmak lazim marka urunleri indirimde almaya gayret edersen rahat edersin canim simdiden mutluluklar

Benimki dusunceli cikti neyse ki dedi ki bir liste yap neye ihtiyacin varsa gidelim alalim dedi gecen gun oyle gittik ben camasirlari falan kendi kendime baktim adam dukkan kapisinda bekledi cok guzeldi yani ne istiyorsam aldim allah razi olsun hicbirseyi gozumde birakmadi zaten ben de cok sey almadim listemi paylasirim birazdan

Kizlar gelin bohcasi alisverisine ciktik iste bana gelecek olanlar

Uc takim sutyen kulot
Bes tane tek kulot
Bes tane kulotlu corap uc tane etek
İki tane bluz
Bir kolye
Tuylu gelin terligi
Gelinlik altina babet
İki tane gecelik
Bir tane sabahlik ve icinin sortlu takimi
Uc tane corap
Kozmetik seti
Bakim seti
Lif kese ve yemeniler havlular
Nevresim takimi
Battaniye
Ayna tarak takimi

Kızlaarrrr hepinize şimdiden kocaman kocaman mutluluklar :))) Allah utandırmasın...

Ben de katılıyorum aranıza hem de Bursa'dan. Konuyu açan arkadaş gibi; isteme-söz-nişan üçü bir arada olacak.

Ben İstanbul'da okuyorum. Salon tutup onlarla ilgilenmeye vaktim yoktu nişan için bu yüzden dedem ve babaannemin evinde olacak. Kısmetse şubatın 8'inde.

Altıparmak uzay pastanesiyle anlaştım iki hostes kız, bir şef garson gönderecekler. Kesilecek pasta, tabaklarda ikram edilecek kanepeler kurabiyeler hatta tabak çanak ne varsa her şeyi onlar getirip giderken de toplayıp götürecekler çok büyük kolaylık olacak bizim için.

Bohçalarınıza baktım da maşallah pek bir kalabalık :) bizde anneye babaya ve damada yapacağız. ama bu kadar çok şey almaya vaktim olmayacak ben hafta sonları gidebiliyorum sadece Bursa'ya daha kısıtlı tutmak zorundayım maalesef.

Bu arada kış gelinleri demişsiniz şimdi gördüm benim düğünüm ağustosta olacak ama yazmışken silmek istemedim.

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan :) alınması gerekenler alınmış zaten

saol canım çok iyi almışsın ben bu kadar teferruatlı değil ama genel olarak bohçaya koyulması gerekenler için bi ön arştırma yaptım fiyat aldım bi kaç yerden 600 lira tuttu sen o kadar şeyi 1000 liraya çok iyi almışsın. Tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın:)

Canim hosgeldin agustosta dugunun olabilir ama olsun kisin nisan soz yapiyorsun sen de bizdensin yani bak birsuru ortak ozelligin var
Insallah cok cok cok mutlu olursunuz canim
Pastane organizasyonun cok mantikli ve harika bir fikir bence fiyat olarak ne kadara anlastin ve kac kisilik anlastiniz canim?alisverisler ne durumlarda

Cok tesekkur ederim canim insallah sen daa guzellerini bulursun ben mesela cogunu indirimde ozdilekten almistim erkek kiyafetlerinde cok uygun fiyatlari yakalamak mumkun oluyor

Cok tesekkur ederim canim insallah sen daa guzellerini bulursun ben mesela cogunu indirimde ozdilekten almistim erkek kiyafetlerinde cok uygun fiyatlari yakalamak mumkun oluyor

saol canım inşallah bu ayın sonunda yapıcaz bohça alışverişini.Mart ın 23 ünde nişanım var :)

Sağ ol canım benim hepimiz çok mutlu olalım inşallah :)
Bana bugün fiyat için mail atacaklardı ama henüz gelmedi. Benden kişi sayısı belirtmem istendi onlar ona göre garson ve yiyecekleri ayarlayacaklarmış. Fiyatlar oynar diye düşünüyorum verilecek tabaklara ve kesilecek pastaya göre. Ben çok masraf yaptırmak istemiyorum açıkçası o yüzden güzel ama sade bir menü hazırlatmayı düşünüyorum. Kesinleşince sizlerle tekrar paylaşırım :)

Tam da calmalik fikir canim yaaaacok merak ediyorum fiyati organizasyonun guzel olacagindan zaten suphem yok Allah mutlu mesut daha guzel gunlerinizi gormeyi nasip etsin insallah

Tam da calmalik fikir canim yaaaacok merak ediyorum fiyati organizasyonun guzel olacagindan zaten suphem yok Allah mutlu mesut daha guzel gunlerinizi gormeyi nasip etsin insallah

Eveeet ben de birisinin evde yaptığı nişanda görüp böyle bir şey yapmaya karar vermiştim zaten :))

Fiyat listesi geldi. Biz 70 kişi üzerinden fiyat aldık canım. Benim seçtiğim 20 kişilik bir pastaymış (ki en sadesini seçmeye özen gösterdim) 210 tl. Bunun dışında 50 kişilik bir pasta olacak arka tarafta diğer misafirlere de dağıtmak için o da 200 tl.

ayrıca 3 adet garson kız gönderiyorlar bir de onları ve misafirleri yönlendirmek amaçlı şef garson. kılık kıyafet hazır geliyorlarmış tabi diğer mutfak gereçlerini de getiriyorlar. Sadece mutfağı kullanacaklarmış bunların ücreti ise 1.500 tl. Bu fiyatlara KDV dahil değilmiş.

Henüz bir pazarlık yapmadık son fiyat ne olur bilemiyorum şu tabloya göre 3 saatlik organizasyon 2 bin liraya geliyor. Menüde oynama yapıp yapamayacağımızı sorucam sadece. Fiyatı ne kadar aşağı çekersem o kadar iyi çünkü...

Menüyü de yazayım tam olsun o zaman.

MENÜ
YİYECEKLER
 SEBZELİ EV POĞÇASI-----------------------1 ADET
 PEYNİRLİ MAYDANOZLU KANEPE-----1 ADET
 SAÇAKLI-----------------------------------------1 ADET
 ISPANAKLI BÖREKAS-----------------------1 ADET
 SOSİSLİ MİNİ PİZZA--------------------------1 ADET
 HİNDİSTAN CEVİZLİ MİNİ EKLER-------1 ADET
 TARÇINLI&ÇİKOLATALI BİSKÜVİ------1 ADET
İÇECEKLER

 ÇAY
 LİMONATA
 COCA-COLA, DİET COCA-COLA, COCA-COLA ZERO, ICE-TEA,FANTA
 GAZOZ(Uludağ)
 MEYVE SUYU(Aroma-Portakal, Kayısı, Şeftali, Vişne, Elma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…