Kızlar gurbet geliniyim bi sorum var.

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
Selam kızlar. Hem kendi ailemden hem nişanlımın ailesinden farklı şehirlerde olacağız. Bu yüzden yatılı misafir ihtimali yüksek. Nişanlımın tarafı k.valide ve k.peder evli iki abla ve bir bekar abi. Benim kalabalık değil. Acaba diyorum misafir için kaç takım bay bayan pijama almalıyım?

oldukça ince düşüncelisin maşallah :)
evin kaç kişilik yatılı misafir alıyorsa o kadar takım alabilirsin.
ama uzun yola çıkanlar muhakkak ki kıyafetlerini yanlarında götürürler kanımca

ne kadar ince düşüncelisin canım ya maşaallah... gelen pijamasınıda getirsin yaw... :32:
ben misafir için takım felan almadım şahsen.. :40:

bence yeni evlilere epey bir zaman yatılı misafir gelmez :17: o zaman geçene kadar da sen zaten istediğin gibi istediğin sayıda pijama alırsın dert etme:49:

Son düzenleme:
Kızlar yorumlara çok tşk ler :) Ne bileyim işte pijamasız gelen olursa yok demek zoruma gidecek gibime geliyor. 3 aylık evli kuzenime k.valideleri başka bi yere giderken hallerini hatırlarını sormak için uğramışlardı. Kuzenimin eşi de kalmaları konusunda ısrarcı oldu kızın da çeyizinde hiç misafir pijaması yoktu. Nasıl zor durumda kalmıştı anlatamam. E kendi pijamaları da daracık daracık. Bereket biz alt katta oturuyoruz da annem tedarik etmişti. O zaman galiba misafir pijaması da lazım diye aklıma düştü işte:)))

Back
X