Kızlar gribi acil geçirmem lazım

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Cok fena kapmısım baya agır grip oldum bu mevsimde burun akıntısı göz yanması hapsurma ne ararsan var benim hemen iyileşmem lazım bitki çayı falan içiyorum bide benical cold.dinlenmeye vaktim yok maalesef. Önerebileceğiniz başka bi şey var mı?

Valla rakı öneririm ben. Mikrop mu öldürüyor ne yapıyorsa ertesi gün dikiyor ayağa.

Bunun dışında iki aspirin ya da gripin alıp kalın giyinip yorgan altınada terlemeye çalışın. Arkasından da ılık bir duş iyi gelir. Ter hastalığı hafifletiyor.

Ben ne bulursam aldığım için hangisi iyi geliyor ayıramıyorum o durumda
Nurofen iyi geliyor bana.
Onun yanında süt ısıtıp bal katar içerim.
Limon, ıhlamur ne bulursam.
Varsa meyve yemeye çalışırım.

Geçmiş olsun bu arada..

boğaz ağrısı varsa adaçayı gargarası. günde en az 5-6 kez.
bol limonlu ıhlamur.
zencefilli karabiberli bal.
uyumadan geçmez: uyuyamıyorsanız nurofen,aferin,tylol hot gibi inanılmaz faydasız fakat bir o kadar uyku yapan ilaçlar alabilrsiniz. doktora gitseniz de antibiyotik yazmıyorlar artık durum ciddi olmadıkça. ilaç kullanımını minimuma indirmek adına.
ayaklarınızı ve sırtınızı sıcak tutun.
durumunuz kötüleşirse vicks sürüp havluya sararak kendinizi terletin. kötüleşmezse fazla önermem.

Aynen bir yorganı deneyeyim terlersem atarım belki virüsü

Ben de öyle ıhlamur limon suyu bitki cayı sabahtamn beri içiyorum iyi gelir umarım
Teşekkür ederim

Aynen istirahat şart ama vaktim yok maalesef.
Önerilerinizi deneyeceğim teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…