Kizlar golge mi silik cizgi mi halusinasyon mu bakar misiniz🤩

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
411
65
28
29
Ilk defa bu ay avulasyon testine gore ilerledigimiz icin dayanamayip adetime 8 gun kala erken gebelik testi yaptim fotografini paylasacagim gorebilirseniz fikrinizi alabilir miyim yoksa bisey yok da ben mi gormek istedigim gibi yorumluyorum acaba testim days doctor 😊

Eklentiler

• 20250225_201742.webp
    20250225_201742.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 192
  • 20250225_201714.webp
    20250225_201714.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 192
çizgi gözüküyor. Ama çok erken bir vakitte yapmışsınız 😍 2 gün sonra tekrar yapın

çizgi gözüküyor. Ama çok erken bir vakitte yapmışsınız 😍 2 gün sonra tekrar yapın
Bu cizgi anlik cikti ben ilk defa bu kadar heyecanlandim arkadasimm acaba uyduruyor muyum dedim hemen size danismak istedim iyiki varsiniz😍

Bu cizgi anlik cikti ben ilk defa bu kadar heyecanlandim arkadasimm acaba uyduruyor muyum dedim hemen size danismak istedim iyiki varsiniz😍
İnşallah vardır canım 😍 ama artık bu testlere güvenmemek gerkiyor. Tekrar edip koyulaşmaya bak

Ilk defa bu ay avulasyon testine gore ilerledigimiz icin dayanamayip adetime 8 gun kala erken gebelik testi yaptim fotografini paylasacagim gorebilirseniz fikrinizi alabilir miyim yoksa bisey yok da ben mi gormek istedigim gibi yorumluyorum acaba testim days doctor 😊
Artı med ve days doctor değilse sonuç pozitif duruyor canım

Hepsi days doctor baska marka var ama o da kaset test fena dusus yasadim suan😊
Canım üzülme başka test alıp dene benide çok yanılıttı days doctor ve artı med asla güvenmiyorum awox u çok övdüler ondan aldım bakalım inşallah hamilelik haberleri alırız 🥰

Canım üzülme başka test alıp dene benide çok yanılıttı days doctor ve artı med asla güvenmiyorum awox u çok övdüler ondan aldım bakalım inşallah hamilelik haberleri alırız 🥰
Insallah canim senin benim hepimizin hayirli haberleri saglikla sihhatle tez zamanda gelsin insallah😊😊

Sonuç ne oldu

8 gün de biraz erken olmuş canım😂😂ama insan dayanamıyor işte bilirim…

Sonuc nasip degilmis suan kimyasal gebelik geciriuormusum.dusmesini bekliyorum ve dua ediyorum dis gebelik falan cikmasin diye
Yaa üzüldüm, umarım bir dahaki ay sağlıklı gebelik yaşarsın. Moralini bozma

Yaa üzüldüm, umarım bir dahaki ay sağlıklı gebelik yaşarsın. Moralini bozma
Ben de uzgunum doktor dis gebelik ihtimali yok dese bile evham yapip aglamaktan hasta oldum bugun korkuyu icimden atamiyorum

Back
X