Kizlar golge mi silik cizgi mi halusinasyon mu bakar misiniz🤩

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
272
52
28
28
Ilk defa bu ay avulasyon testine gore ilerledigimiz icin dayanamayip adetime 8 gun kala erken gebelik testi yaptim fotografini paylasacagim gorebilirseniz fikrinizi alabilir miyim yoksa bisey yok da ben mi gormek istedigim gibi yorumluyorum acaba testim days doctor 😊

Eklentiler

• 20250225_201742.jpg
    20250225_201742.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 20250225_201714.jpg
    20250225_201714.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 38
çizgi gözüküyor. Ama çok erken bir vakitte yapmışsınız 😍 2 gün sonra tekrar yapın

çizgi gözüküyor. Ama çok erken bir vakitte yapmışsınız 😍 2 gün sonra tekrar yapın
Bu cizgi anlik cikti ben ilk defa bu kadar heyecanlandim arkadasimm acaba uyduruyor muyum dedim hemen size danismak istedim iyiki varsiniz😍

Bu cizgi anlik cikti ben ilk defa bu kadar heyecanlandim arkadasimm acaba uyduruyor muyum dedim hemen size danismak istedim iyiki varsiniz😍
İnşallah vardır canım 😍 ama artık bu testlere güvenmemek gerkiyor. Tekrar edip koyulaşmaya bak

Ilk defa bu ay avulasyon testine gore ilerledigimiz icin dayanamayip adetime 8 gun kala erken gebelik testi yaptim fotografini paylasacagim gorebilirseniz fikrinizi alabilir miyim yoksa bisey yok da ben mi gormek istedigim gibi yorumluyorum acaba testim days doctor 😊
Artı med ve days doctor değilse sonuç pozitif duruyor canım

Hepsi days doctor baska marka var ama o da kaset test fena dusus yasadim suan😊
Canım üzülme başka test alıp dene benide çok yanılıttı days doctor ve artı med asla güvenmiyorum awox u çok övdüler ondan aldım bakalım inşallah hamilelik haberleri alırız 🥰

Canım üzülme başka test alıp dene benide çok yanılıttı days doctor ve artı med asla güvenmiyorum awox u çok övdüler ondan aldım bakalım inşallah hamilelik haberleri alırız 🥰
Insallah canim senin benim hepimizin hayirli haberleri saglikla sihhatle tez zamanda gelsin insallah😊😊

Back