- 26 Ağustos 2017
- 300
- 93
- 98
- 32
- Konu Sahibi Nesibe uyar
-
Sadece gogus ucu hassasiyeti var şu andaDaha çok erken onun için ama neden olmasın. Göğüste hassasiyet, renginde, halkasinin boyutunda değişme var mı?
Olabilir valla :)) 5,6 gün sonra kan ver adetin geçmesini beklemeSadece gogus ucu hassasiyeti var şu anda
Aynen oyle ama cok sabirsizlaniyorum ofOlabilir valla :)) 5,6 gün sonra kan ver adetin geçmesini bekleme
canim test felan yaptinmiAynen oyle ama cok sabirsizlaniyorum of
Hayir yapmadim adetime 5 gun varcanim test felan yaptinmi
yap diyecegim ama erken bekle bakalim hayirlisi olsun insallah hakkindaHayir yapmadim adetime 5 gun var
Amin canim cok tesekkur ederimm insallah vardir sabirsizlikla bekliyorumyap diyecegim ama erken bekle bakalim hayirlisi olsun insallah hakkinda
Sanirim hafif saga dogru bir meyil varKarnının alt kısmında sag yada sola meyil varmı
Hamilemisin peki :)Sanirim hafif saga dogru bir meyil var
Iste onu daha bilmiyorum cok istiyorum daha once.denk gelmisti bir arkadas yazmisti boyle.boyle cizgi vardi sonra hamile.oldugumu ogrendim diye acaba dedim bende hamile olabilir miyim diyeHamilemisin peki :)
İnşallah o zamanIste onu daha bilmiyorum cok istiyorum daha once.denk gelmisti bir arkadas yazmisti boyle.boyle cizgi vardi sonra hamile.oldugumu ogrendim diye acaba dedim bende hamile olabilir miyim diye
Cok tesekkur ederimmmİnşallah o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?