kızlar göbeğiniz aşağıya düştümü?

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
39
kızlar 35 haftamdayım sanki karnım aşağı inmiş gibi sizinkilerde öylemi?;

bende 36. haftamı dolduracağım benimde sanki aşağıya indi öyle gibi geliyo ama ayakları kaburgalarıma ulaşıyo inse daha aşağıda hissetmezmiydim hareketlerini,artık inmesi gerek aşağıya.. şurda kaç haftamız kaldıkii unutmayın herkess 40 haftayı doldurmuyor..hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum..

ya evet beni görenler öyle diyo aşağı inince baskı çok arttı. dün çıkcağını sandım ne korktum uyumadım 4,5a kadar

Ya aynen benım Karnım zaten asagıda ıdı ama bugun Tam Asagı Indı Cunku Hareket bıle etmekte Zorlanıyorum artık herhalde bebısım tam yerlestı :)) Bıde hareket ettıkce ben daha bı Sancı cekıyorum Sanırım gırdıgı yer cok dar :KK70::KK70::KK70:

:emir_bebek:

Kizlar arastirdigim kadariyla, ilk bebekte karinin asagiya dusmesi 36-38 hafta arasi oluyor ve, hazimsizlik, mide yanmasi ve nefessizlik gibi sikayetler kayboluyor, kaburgalar rahatliyor ve kalca pelvis agrisi ve daha fazla idrar yapma sikayeti artiyor, karin asagi dustukten sonra tam bir aksam yemegi yiyecek kadar mideye yer kaliyor ama, pelvis bacaklarla cokme hareketi yapilamayacak kadar asagi cekiyor, sanki bebek ha dustu ha dusecek gibi, ama tum bunlara ragmen ben kendi durumumun ne olduguna karar veremedim, pelvis kalca agrim yogun ama mide yanmamda gecti sayilmaz, hala ac olsam da hisetmiyorum pek, tuvalete hep cok sik gidiyordum hala oyle, sabah ac karnina aynaya bakiyorum ve gobegim asagida gorunuyor, biraz birseyler yedikten sonra yine karpuz gibi her tarafa yayiliyor, ben sanirim cumartesi ultrasounda girene kadar anlayamayacagim, karnim asagi dussun ve bebegin dogum pozisyonuna dogru sekilde girdigini goreyeim rahatlayacagim normal dogum sansimi yitirmedigim icin, ben 36+1 im, sizler ne durumdasiniz?

X