kızlar gen art a gidip hamile kalanlar varsa lütfen bilgii

witch52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
103
0
50
genart a gitmeyi düşünüyorum.lütfen tecrübesi olan arkadalar.olumlu olumsuz tüm tavsiyelerinizi yazınız tşk.

Ben ilk denememi Gürgan klinikte yaptım ve çok ama çok kötü bir deneyim yaşadım.İkinci denemem için çok araştırdım,Ankaradaki tüm kliniklerin tümüyle gittim görüştüm ve bana çok sıcak gelen GENART ve AYSUN BALTACIYI tercih ettim.Sonuç yine negatif ancak yine genartta devam edeceğim.Bir kere sizi insan yerine koyup tüm sorularınızı 24 saat bıkmadan yanıtlıyorlar.Aysun Hocam çok tatlıdilli bir insan ve iyi bir iletişim kuruyorsunuz.Bu çok önemli.Baştan sona sizinle o ilgileniyor.Embriyologlar heran size embriyo hakkında bilgi veriyor.En önemlisi sonuç negatif olsada size dönüp yeni bir plan yapıyorlar,araştırıyorlar.Maddi olarak sömürülmüyorsun.Ankarada isim yapmış diğer tüm merkezler SSK lı hastaların raporu olsada 3000-5000 arası fiyat alıyorlar.Tabii kanuna aykırı olarak.Ama kime şikayet edicen.Oysa birtek Genart kanuna uyup ssklı hastalara raporu olduğu taktirde 400 YTL alıyor.Biz çok şaşırmıştık.Çünkü Gürgan klinikte saçma sapan yanlış bir tedaviye 3500YTL ödedik.Yani sana burayı öneririm.Zaten genetik labaratuvar açısından çok iyiler.Diğer tüp bebek merkezleride testleri Genartta yaptırıyor...

çoook tşk ederim canım.önümüzdeki hafta randevu alıp gidicem.sen ne zaman tekrar deneyeceksin.şu 400 ytl yi anlayamadım.benimki emekli sandığı.aradım 3.780 ytl tutuyormuş tedavi.400 ytl dediğin ne ücreti.ben bu ay gidicem.umarım olur. sen de gel:)beraber tedavi olalım...

bende biraz önce görüştüm genart ile 3700 tedavi 1200 ilaçlar 1200de pgd tutacakmış misafirhanemiz var dediler çünkü ben balıkesirdeyim ama ben ocak ayı gibi düşünüyorum mali açıdan ancak tıoparlarız az değil

mrym çokk teşekkürler.kesinlikle genarta gideceğim.önümüzdeki hafta inşallah.yazdıkların moral oldu saolasın cnm.

selam herkese bende bugün ücretsiz öngörüşme için randevu aldım
yarın gideceğim bakalım ne olacak
ama aklıma takılan neden ssk lı hastalardan 400 ytl alınırken devlet memurlarından 3780 ytl alınıyor bizimde raporumuz var sonuçta

selam herkese bende bugün ücretsiz öngörüşme için randevu aldım
yarın gideceğim bakalım ne olacak
ama aklıma takılan neden ssk lı hastalardan 400 ytl alınırken devlet memurlarından 3780 ytl alınıyor bizimde raporumuz var sonuçta

slm bende genartta tedavisi devam eden mutlu insanlardanım bu soruyu ben yöneticilere sorduğumda aklımda acaba memurlara daha iyi bir tedavimi uygulanıyor diye düşünmüştüm. ama devley 1 temmuzda bir genelge yayınlayarak sgk kapsamındaki hastalardan %30 fark alabilirsiniz eğer fazlasını alırsanız 30,000 ytl ceza yersiniz diye genelge yayınlamış. maliye bakanlığına bağlı olan memurlar bunun dışında tutulmuş. sanırım 1 ekimde 400 ytl farkıda kalkacakmış. umut ediyorumki herkes bu tedaviyi insancıl bir ortamda en uyguna alır vede başarılı olur.

arkadaşlar uzun zamandan sonra iki kişi olarak döndüm. Başta doktorlar olmak üzere embriyologlar, hemşireler, hasta kabul elemanları hatta temizlik elemanlarına sonsuz minnetlerimi bir borç biliyorum çok teşekürler genart...

bende tedaviye başladım.lucrin kullanıyorum 3 gündür.adet görür görmez gideceğim ankaraya.senin adına çok sevindim.transferini aysun hanım mı yaptı.bir de yumurta toplama işleminden sonra ağrın oldumu bunu merak ediyorum.allah tamamına erdirsin cnm.

arkadaşlar uzun zamandan sonra iki kişi olarak döndüm. Başta doktorlar olmak üzere embriyologlar, hemşireler, hasta kabul elemanları hatta temizlik elemanlarına sonsuz minnetlerimi bir borç biliyorum çok teşekürler genart...

çok sevindim canım inanılmaz bir haber bu. Ben de genartta tedavi görüyorum sonlara yaklaşıyorum herşey çok güzel gidiyor. Doktorlar, hemşireler ve embryologlarla iletişimim çok iyi. her konuda yardımcı oluyorlar beni aysun hanım takip ediyor. ama geçenlerde doğuma gitmiş benim de bazı sıkıntılarım vardı ilaçlarla ilgili. Sarp bey ile görüştürdüler beni. Kendi hastası gibi nasıl ilgilendi benimle. O da çok süper bir doktormuş. Bekleme salonunda zaten onun hastalarıyla da tanışmıştım çok memnundular. Neyse psikolojim çok iyi durumda bunun gebeliğe etkisini biliyorum eşimde saolsun bana hep destek oluyor. Embyologları ile de tanıştım 4 kişilermiş hepsi doktoralıymış ve uzun zamandır bu işin içindelermiş. Cünkü belki doktordan da önemlisi bu işin mutfağı yani labortuarı. Önümüzdeki hafta büyük ihtimal yumurtalarım toplanacak içim rahat bu ana kadar herşey güzel gitti umarım sonu da güzel olur. Ama elbette garantisi yok bu işin ama olur da tutmazsa yine tercihim GENART olacak. Şu an karar vermekte zorlanan arkadaşlara duyurulur :))

ankadaşlar bişey sorabilirmiyimm
benimm bebekler karnımda ölüyordu
ve drum genetik teşhisini koydu
ben 3 yıl önce bu tahlili yaptırmıştım aslında
ama genetik inceleme çok geniş kapsamlıymış galiba
herneyse
izmirde bir prof.yönlendirdi beni haftaya gidicez kısmetse
tüm tahlillerim temizz çıkıyordu
genetikk ağırlıklı neden olabilir dedi doktorum
aranızda bu tür sorun yaşayan varmı yada çevresinde
birde genetik incçeleme öncesi sorunlu gebelikk yaşayıpta
tedavi sonrası mutlu sona kavuşan varmıı

merhaba arkadaslar salı gunu genartta yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 16 sına islem uygulanmıs suanda 10 tane dollenen gorunuyor dedi embriolaglar bakalım genetik tanı sonrası transfer icin yeterli embrio olursa cok az kaldı transferim olucak simdiye kadar problem yasamadım
hatta danısmada semih bey var cok iyi bir insan
sarp bey doktorum oda cok basarılı bır doktor
ınsallah bu sefer pozıtıf sonuc cok istiyorum
allah isteyen herkese nasip etsin hepimize

kızlar ben de genartta tedavime başladım.yarın tekrar muayene için gidicem.sizlerle tanışmak isterdim.yarın 10 da rendevum var.inşallah iyi sonuçlar elde ederiz

Arkadaşlar yaşanılan onca çile ve ızrabın sonunda mutlu bir sonuç elde etmek çok güzel. Umarım bu zorlu yola çıkmış tüm aileler sonunda mutlu olurlar. emin olunki herşey moral ve motivasyonla oluyor. bana bu zorlu yolda destek veren Dr. Aysun Baltacıya, Embriyolar hakkında bilgi veren kıymetli Embriyolog Yasemin hanıma, Hemşirelere, Benle yakından ilgilenen Büşra ve Semih Beye sonsuz bir minnet duygusuyla selamlarımı yolluyorum. İçimde gelişen bu değerli şey umarım isteyen herkese nasip olur.

merhaba arkadaslar salı gunu genartta yumurtalarım toplandı 18 yumurtadan 16 sına islem uygulanmıs suanda 10 tane dollenen gorunuyor dedi embriolaglar bakalım genetik tanı sonrası transfer icin yeterli embrio olursa cok az kaldı transferim olucak simdiye kadar problem yasamadım
hatta danısmada semih bey var cok iyi bir insan
sarp bey doktorum oda cok basarılı bır doktor
ınsallah bu sefer pozıtıf sonuc cok istiyorum
allah isteyen herkese nasip etsin hepimize

merhaba allah kolaylık versin canım. benimde 27 ekim de transferim oldu. kendiliğinden gebeliklerim oluyor fakat düşük ile sonuçlanıyordu. 15 yumurtam toplandı 9 tanesi döllendi 9 tanesi ne genetik inceleme yapıldı ve 2 tanesi testten başarı ile geçti ve transfer edildi.şimdi sonuç bekliyorum.( inşallah:CüvCüv:):Saruboceq: canım sizde sorun neydi yani genetik test yaptırdınız ?

Son düzenleme:
X