Gelinlik Modelleri Kızlar Gelinlik Seçimi İçin Yardım

Sanirim uzun kuyruklu istiyorsun birde su modellere bakmalisin...

Karar verdinmi bilmiyorm ama ben senin gosterdiklerini cok fazla karmaşik buldum ama bu gosterdklerm benimde hosuma giden kuyruklu fakat kibar modeller... Degerlendirebilirsin

Çok teşekkr ederim canım ya işte değişik yapım biraz kararsızlıkta bastırınca 1 ve 2yi denedim çok yer gezdimde şimdi dikenin el işçiliğini biliyosun arkadaşım çok talihsizlikler yaşadı yara bere içinde kalmıştı yanları korkuyorum oyüzden deniyoruzda tekrar dikiyolar işte oyüzden düşünmüştüm dahada araştırıyorum

Bunlarda çok sade cnm ya.s

Tatlım sende mi benden sin? Ben karar verdim sanada öneririm gizem4191 in ilk paylaştığı modeli diktireceğim :)

Canım teşekkür ederim ilk paylaştığın model çok hoşuma gitti ve ölçüler alındı :) bakalım artık ufak şeyler var :)

Canım teşekkür ederim ilk paylaştığın model çok hoşuma gitti ve ölçüler alındı :) bakalım artık ufak şeyler var :)

Canimm iste buna cok sevindim :) umarim istedigin gibi olur sonuclari deli gibi merak ediyorum :) paylasacaksin degil mi?

1. Gelinliği beğendim Ama kuyruğu çok uzun hepsinide gece boyunca rahat haraket edemezsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…